Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horus0322

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy. (Thomas Alva Edison)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 %-os pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény előtt alkotott elemzés csupán fikció. Az, hogy jó-e az…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Nincs jó taktika! szerencséd van nyersz, nincs szerencséd buksz!" (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Minimalizáld a bukás esélyét!" (AstériX) ..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Saját munka, saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen egy jó pár kifizetési…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Nincs jó taktika! szerencséd van nyersz, nincs szerencséd buksz!" (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " ez a kosár az egyetlen sportág, amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell,vért izzadni,izgulni,vérnyomás közben 200 és még az se mindig elég, hogy nyerjél." (Derbi)..
Horus0322 2014.05.21 21:49:50
@Maceo!: Többek között Én , de nézzetek utána a a délelőtti kommenteknek még a link is be lett téve róla,hogy Romániában 5 millió Eurót tettek a meccsre hogy döntetlen lesz most a 90-ik percben 1-1 ja és nézzétek meg az összes fogadó portált mindenhol le van tiltva a meccs!!
Horus0322 2014.05.21 21:54:16
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már és egyben…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár... "  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is."…..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet az, hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kosár az egyetlen sportág, amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell,vért izzadni,izgulni,vérnyomás közben 200 és még az se mindig elég, hogy nyerjél." (Derbi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik,hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..