Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anett Lancendorfer

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balatont körbebiciklizni remek móka, hogy mennyire, arról rövidesen cikk is lesz itt az I love Balatonon, de a negyven fokos nyári kánikulában legalább ennyire jólesik ráakadni egy hűvös kiszögellésre. Egy olyan helyre, ahol kicsit hátradőlhetsz, kimasszírozhatod a görcsöket az…..
Anett Lancendorfer 2013.08.07 21:35:26
Kedves Kritizáló Emberek!

Nagy örömmel olvasgatom itt a semmitmondó kommenteket, főleg az olyanokét, akik be se tették a lábukat, csak a cikkre hagyatkozva írják a véleményüket. Hadd engedjek meg én is magamnak pár szót, ha már ennyire szókimondó társaságba keveredtünk.
Először is, Évi az édesanyám, Laci pedig a párja, akié ez a hely. Semmi, de semmi köze nincs a "szocreál" hangulathoz annak, ami ittbent van. Az árak eléggé racionálisak és korrektek ahhoz képest, ami a strandokon van, mert nem hiszem hogy ilyen áron, mint ami itt van, tökéletesen megebédel valaki. Másodsorban, Laci volt Thaiföldön, Indiában is és a hangulat csak annyi, hogy olyan zenét játszunk, aminek kis köze van ezekhez a keleti dolgokhoz. A felszolgálásról pedig, hogy barátságos,és kedves, nem mint egyes éttermekben, hogy úgy dobják eléd a kaját és a pincér úgy beszél veled, mint egy darab kakival, amit a fenekedből rángatsz ki. Nem utolsó sorban, elég sok híresség is megfordul itt,pl Vastag Tomi és a családja is itt volt tegnap, és elég jól érezték magukat,egész nap itt pihentek. Milyen érdekes, nekik miért nem akadt ezzel problémájuk? Másrészt meg, nekünk is valamiből meg kell keresni a pénzt, és nem könnyű reggel 6tól este 11ig folyamatosan dolgozni megállás nélkül 41 fokban. Egy kis tiszteletet minimum megérdemel a családom!
Kérném az olyan alacsony intellektusú személyiségeket, akiknek fikarcnyi köze sincs a dolgokhoz, ne adjon ki a száján olyan negatív kritikát, amihez tényleg, de tényleg semmi tapasztalata sincs. Jöjjön el ide, és a tapasztalatok után mondjom kritikát.
Köszönöm.
    Búcsú egy igaz baráttól     Esik az eső, szememből bús könnyek hullnak, Mert nélküled a percek fájdalmasan múlnak. Szívembe zártalak hosszú évek alatt, S most utánad csak a nagy üresség maradt.   Még emlékszem a napra, mennyire vártalak, Tudd, nincs rá…..
Anett Lancendorfer 2013.02.15 14:06:12