Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egylibas

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ejha, Kónya Péter furmányos trükkel akarja tönkretenni Bajnai Gordont! Lássuk csak: először országos cimbiként elhívja nyilvános budai születésnapi partijára, sőt felkéri ünnepi beszédre is; majd miután szende Gordon a legnagyobb lelki nyugalommal idő előtt távozik a…..
egylibas 2013.09.30 21:05:09
@vantaan: Nem tudom hol élsz,de emlékezzünk egy kicsit mikor is kezdődött a kivándorlás?Amikor a fletó barátod azt mondta (akinek nem tetszik itt az mehet külföldre)ennek pedig több mint 6 éve!Igaz 3 éve ti csak azt figyelitek akik hányan mennek ki de azt hogy akik kimennek nagyobb része vissza is jön mert rájönnek ott is dolgozni kell!!Azt a sok romát pedig ne is említsd akik kimentek mert azok csak azért mentek mert több segélyt kapnak mint itt,és nem dolgozni!!!!
A bajai időközi választás eredményével mindenki jól járt: a kormánypárt megtartotta az önkormányzati mandátumát, a baloldali ellenzéki összefogás elmondhatja, hogy sokat javított 2010-hez képest egy erősen fideszes körzetben, a magunkfajta politikabuzik meg turkálhatnak…..
egylibas 2013.09.23 21:34:43
@cosmopol: Nem tudják a békát lenyelni csak ennyi az egész.Egy fél évvel ez előtt,talán több is mikor lúdmilla azt mondta csalás lesz a választásokon,gondolom tervezetek is valamit hogy igazuk legyen.
Tárgysorozatba se vette az országgyűlés a már harmadszorra benyújtott állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről szóló javaslatot, amely lényegileg tulajdonképpen csak azon az egy ponton különbözik a hatályos szabályozástól, ahol az akta el van ásva: hogy mely adatokat…..
egylibas 2013.06.17 23:31:47
@Robinzon Kurzor: @Húsleves: Tévedsz mert már egy alkalommal utána néztek és megfigyelt személy volt,vagyis őt figyelték sőt le is hallgatták!Mielőtt leírsz valamit nézz utána.
Konferenciát szervezett vasárnap az LMP Ökopolisz nevű alapítványa Merre van előre? címmel. Jó kérdés, bár nem egyértelmű, hogy kire vonatkozik: az LMP-re? Vagy az országra? Az előadók elsősorban az országról beszéltek, az előadók személye viszont talán inkább az LMP…..
egylibas 2013.06.03 19:43:21
@kamerasmobil: Aki nem úgy gondolkodik mint te az Fideszes?
A magyar „balliberális” oldal provincializmusa sajnos közismert. Tamás Gáspár Miklós az olvasottságával, Szalai Erzsébet a baloldaliságával, vagy a FentÉsLent blogközösség a balpopulizmusával igencsak egyedül van. Ma Orbán Viktor kormányával és pártjával szemben – mely…..
egylibas 2013.05.06 11:17:27
@vantaan: De belehet azt is írni Pl:Mutyi hatalomra vágyó Mesterházi,Mutyi Libás Bajnai,Mutyi Hazudós Gyurcsány,de lehetne sorolni tovább így gondoltad?
egylibas 2013.05.06 11:29:07
@Virág et.: Talán nem is olyan rossz ez a Fidesz politika,mint ahogy azt próbálják sugallni ha ennyire kitartanak mellette?Vagy azok az emberek akik benne hisznek mind gyenge elméjű?
Közvélemény-kutatások iránt rajongó főszerkesztőnk tett egy próbát, és felmérte a Tumblr magyar közösségének politikai preferenciát. A mikroblog-platformot használók és olvasók médiafogyasztási szokásait, világnézeti megoszlását, szavazási hajlandóságát,…..
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
Idén április 21-én, vasárnap tartják az Élet Menetét. Néhány napja egy másik rendezvény plakátja is feltűnt szélsőjobbos oldalakon, ami a II. Adj Gázt! Magyar Motoros Menetet hirdeti – ugyanerre a napra. Az El a kezekkel a hazánktól és a házunktól! szlogenű…..
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
egylibas 2013.03.27 09:54:04
@gomorra: Ha már te így állsz hozzá az apám fasza jó lesz anyádba reklámnak,én csak a tényeket írtam nem úgy mint ti agy mosott hülyék szaladtok egy olyan ember,vagy emberek után akik már egy szer bizonyították a nem értésüket az egész politikához!Orbánban is van hiba de nem annyi mint az általatok istenített Gyökerekben, Amíg nem hozza törvénybe hogy a vállalkozókat kötelezze a munka vállaló rendes 8 órás bejelentéséhezés ne 4 órába jelentse be és 16 órát dolgoztasson addig csak a ti zsebeteket tömi! Ez a ti bajotok nem más féltek hogy egyszer ez is eszébe jut és el estek a csecstől!!!
„Interjút adott a hvg.hu-nak az a csíkszeredai pár, akiket szombaton Orbán Viktor vitt el kamionjukhoz a beállt M1-esen. [...] Hangsúlyozták, nem volt megrendezett az eset, nem volt politikai háttere sem, mindössze véletlen egybeesésről van szó” – írta a hvg.hu március 18-án…..
egylibas 2013.03.19 17:24:45
@user792:
Lehet igazad van talán ezt a jó ötletet az mszp,vagy a lúdmillától tudod. Ők így csinálják?
egylibas 2013.03.19 17:31:18
@S=klogW: Nem tudom ebben mi a rossz,csak szokatlan hogy nincs annyi csicska mellette mint másokkal megszokott?Talán azért mert nincs neki mitől félnie!
Követeljük a köz- és felsőoktatás átfogó reformját! ..