Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titanik

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szingli anyákkal foglalkoztunk már, úgy igazságos, hogy megnézzük a másik oldalt is: miért érdemes olyan férfiakkal ismerkedni, akik elváltak vagy özvegyek és részben vagy teljesen önállóan maguk nevelik a gyerekeiket. A szingli apák jó része egyébként maximum két hetenként látja a gyerekeit, de…..
Titanik 2021.03.13 10:45:42
@gyalogbaka: hát... barátom, ezt én is írhattam volna, ha tudnék ilyen jól írni! Én is köszönöm! Keserű, és nagy az a piros pirula, nehéz lenyelni, de ha sikerül, megvilágosodik az ember fia!
A menekülés közben vízbe fúlt hároméves szír kisfiú képe bejárta a világsajtót. A fotó sok művészt megihletett, és a politikusokra is nagy hatást gyakorolt. De mitől függ, hogy egy fotó ilyen hatásos lesz? Miért pont ez terjedt el, és nem sok másik…..
Titanik 2015.09.17 21:00:43
@august: Bocs, de nem tévedés. Saját tapasztalat. Ismerek olyat, akinek lazított a véleményén a kép. Igaz, őt nem a hagyományos magyar rasszizmus vakította el.

Remélem Veled szívélyesebbek voltunk 88-ban, mint a mostani menekültekkel vagyunk.
Titanik 2015.09.17 21:01:40
@Anti Liberal: Szimplán csak idióta vagy. Ha jól esik, akkor miért ne? Hajrá! :)
Titanik 2015.09.17 21:59:53
@Anti Liberal: Szerintem ne beszélgessünk! :)
Ez most egy rövid poszt lesz, mert az üzenet olyan egyszerű, mint a kőbalta. Annyi szó esik módszertanokról, eszközökről, menedzsment furfangokról, mégis a legfontosabb tényezőről valahogy sosem beszélünk, amikor a projektek sikerét vagy kudarcát boncolgatják. Pedig a dolog…..