Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillekerek

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online vásárlás személyes átvétellel is lehet zsákbamacska, éppen így járt Bohóchal is. Hiába szerette volna megnézni fizetés előtt a táskát, nem engedték neki, így csak utána vette észre, hogy nem azt kapta, amit várt. A Samsonite-nak rendelt noname táska a kereskedő…..
csillekerek 2009.12.19 10:26:18
@shitgun:
Megnézném, hogy mekkora lenne a szád napi párszáz vásárló után! S én nem az Ipon dolgozója vagyok.
csillekerek 2009.12.19 10:49:53
@pizsama:
Ha jól emlékszem, talán pont neked, lett emagyarázva, pont a garanciaidős dolog egy másik topickban. Csak te ott is olyan arrogánsan álltál a dolgokhoz, és tettetted magad mint a ma született bárány.

Igen az emberek ha dolgoznak, hibáznak, van akinek a hibájából több száz ember is meghalhat, van aki hibája bosszúságot okoz.
Remélem semmilyen fontos feladat nincs rádbízva az életben, és nem utazol olyan MÁV, GYSEV vonalszakaszon, ahol én terveztem, lehet hogy tévedtem és elszámoltam? Hmmm vagy mégis csak jól számoltam ki a dolgokat?
csillekerek 2009.12.21 13:40:48
@pizsama: Még mindig nem érted, de mindegy, nem ez lesz életem célja így karácsony tájt. A fontos adataimat pedig raid ben tartom, mert fontosak, a laptopomat, pedig megadott időközönként letöltöm a raid-es meghajtókra.

Amit pedig már írtam, aki dolgozik az hibázik, és 10.000 terméknél, ha néhány kép nem egyezik, akkor ég föld leszakad. Ugyanígy a felírásoknál is.
Pl: vettem az MSI laptopot, az volt ráírva van benne kékfog. Nem volt, és másnap rögtön kaptam egy mini-t, hogy ne álljon ki a gépből, természetesen ingyen. Vagy a sérült alaplapot másnapra cserélték, mikor garanciáztattam. Mi ez ha nem a vásárlók felé mutatott lojalitás? S olyan rosszak sem lehetnek az áraik, mert jó sokan megtalálják őket.
A BKV által sportból alkalmazott mentális betegek a legjobban az érvényes bérlettől vadulnak be. Ismerkedjenek meg Dáviddal, aki szerette volna, ha köszönnek neki, ezért kihívták a hóra. vagyis a sarjadó gyepre. Nekünk amúgy rokonszenves a BKV koncepciója, miszerint csak az…..