Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kölcsönkenyér

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
kölcsönkenyér 2014.02.15 20:31:59
Naiv ügyfél 2,5 hónapja várja, hogy a Babakocsifutar.hu leszálltsa a rendelését, de 9 tételből csak hármat sikerült ennyi idő alatt beszerezni, bár ezek ára sem stimmelt, a maradék pénzt se bírják visszautalni: 2013. november 08-án a Babakocsifutar.hu webáruház az internetes…..
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
kölcsönkenyér 2014.01.06 18:20:53
@pm75: Szerintem pedig igenis kerülni kell a márkát. A Satellite sorozat egyébként a leggyengébb náluk, az összes többi jobb, de ha a hazai és az EU-s márkaképviselet hozzáállása ilyen szemét az ügyfelekhez, akkor jobb őket messziről kerülni.
Egyébként a HP is ilyen, csak mellékesen jegyzem meg.
Naiv ügyfél a következő esküvői vacsoráját nem a Szolnoki Sólyom étterembe fogja szervezni, hogy legalább sör és narancslé legyen: Június 22-én volt a lányom esküvője. Egy szűk 10 fős vacsorát rendeltünk. 5 db 2 személyes tálakat, vegyesen. Egy menyasszonyi tortát és…..
Gyuri és családja százforintos túlszámlázásba keveredett a miskolctapolcai Barlangfürdő Termál éttermében. Ennél azonban nagyságrendekkel viccesebb a moduláris bolognai spagettijük, amit úgy sikerült kihozni ezer alatt, hogy 990 forint a szósz, és 390 a tészta: Kis…..
A legjobb gyártókkal is előfordul, hogy az élővilág tojik az ISO szabványaikra, és kamikázeakcióikkal elcsúfítják a olcsó termékeiket. A nápolyiáról ismerhető szlovák IDC nincs a legjobb gyártók között: Undorító, gusztustalan!!! Ne vegyetek ilyet! Senki! Soha!…..
Naiv ügyfél sérelmezi, hogy a Kemenes Cukrászat "kizárólag természetes alapanyagokból" felirattal hirdetett termékei már a hátoldali címkénél elhasalnak. Pedig valamikor minden természetes anyag volt, csak aztán feldolgozták: Gyakran vásárolok Lipóti Pékségben, mert…..
kölcsönkenyér 2013.06.14 09:39:11
kölcsönkenyér 2013.06.14 09:50:25
@atörökk:
De rendes vagy! Ezt már én is megtettem, de nem lettem okosabb tőle. A találatok szerint egy sajtműhely, de akkor mi értelme a poszter azon mondatának, hogy:

" Ekkor gondoltam megnézem, hogy mi is van ebben a Cserpesben..."

Esetleg Cserpes által gyártott termékben akart lenni?
Minek írják ki az oldalukra, hogy másnapra szállítanak, ha valójában több hétig tart ez a művelet? Párom már régóta áhítozott egy Kindle e-könyvolvasóra azonban csak 3-4 hónapja jötte el az, hogy össze is spórolta az árát. Már csak azon tanakodott hol is vegye meg.…..
Naiv ügyfél a kalauz jóindulatára próbált hagyatkozni, de már keményebb idők járnak. Minthogy általában azokat is igyekeznek megbüntetni, akik előre vesznek jegyet, aki variál, azt lehet, hogy egyszerűen lelökik a vonatról: Múlt szombaton kalandos és sajnos rövid utazást…..
Naiv ügyfél véletlenül rózsaszín csekken fizette be adótartozását. Szerencséje, hogy áfát nem számolnak rá: Tegnap kaptam a NAV-tól egy levelet, hogy 1000Ft tartozásom van és mivel 200 méterre lakom a postától gondoltam gyorsan feladom mielőtt még elfelejteném. Akkor ért a…..
kölcsönkenyér 2013.05.13 12:55:30
A Telenor valamiért szégyelli a még két napig elérhető akciós árait, mert semmilyen írásos ajánlatot nem volt hajlandó küldeni reménybeli naiv ügyfélnek az árazásról: Szeretném veletek megosztani a telenor aktuális akciójának workflow-ját: Weboldalon jelzed, hogy…..
kölcsönkenyér 2013.04.24 14:54:44
@Robertoq:
Mikor fizetsz? Amikor a postás kihozza a készüléket? Mert ha magasabb a számla, mint aminek lennie kellene, akkor szépen megmondod a postásnak hogy vigye vissza a Telenornak, ott pedig helyezzék fel az ánuszukba. Utána meg mehetnek ők perelni, ha akarnak, de úgysem fognak, mivel nincs igazuk. Nem kell betojni tőlük. Ha a szerződéskötés személyesen történik az átvételkor, akkor azzal hogy nem veszed át, a szerződést sem kötöd meg, így nem szólhatnak egy szót sem. Maximum neked nem küldenek majd semmit ezek után.
Mondjuk azt is megértem, ha ezek után mástól rendelsz. De tudod mit? Majd én rendelek tőlük egyet csak úgy puszira ha már ekkora mocskok és akármi is legyen az ára, szépen visszaküldetem amint megérkezik.
A XI. kerület önkormányzatának jegyzői titkársága válaszolt a 2,5 órán át hiába várakozó naiv ügyfélnek. Szerintük január 1. óta növekedett meg a forgalom, amióta a járási hivatalokhoz tartozó okmányirodák országosan foglalkoznak mindenkivel: Tájékoztatom, hogy…..
Egészen elképesztő akciók futnak az Auchanban. Rátaláltak az ismerősen hangzó nevű Periel mosószercsaládra. Minthogy a gyártója egy tavalyi alapítású cég, lehet, hogy még nem teljesen forrt ki az arculat: Régebben a Pannonnal foglakoztam, most csak kérdéseim vannak...…..
kölcsönkenyér 2013.04.08 18:30:22
@diványka: És akkor mi van, ha az egyik flakonon nem ugyanolyan a cimke? Ez egy igénytelen termék, igénytelen embereknek, meg a hozzám hasonlóan bérből és fizetésből élőknek - ez nem a norbi ápdét! Nem mondod, hogy ezen háborodott így fel a posztoló?
kölcsönkenyér 2013.04.08 21:35:17
@Egyéves Önkéntes: Ki mondta, hogy spórolásból veszem? Azért veszem, mert csak ezt tudom kifizetni. Ontod itt a baromságaidat te is bölcs mondásnak álcázva. Szerinted mi a vérvörös búbánatos micsodáért vesznek a nyuggerek farhátat és nem inkább bélszínt, meg hízott libamájat a piacon? Mert csak arra futja nekik. De persze szerinted jobban spórolnának a lazaccal meg a kaviárral, mint azzal a szarral, igaz?
Naiv ügyfélnek nem sikerült jó áron memóriát vennie a Bluechipnél, mert először rossz terméket akartak rásózni, aztán hetekkel később kiderült, hogy rossz volt az ára, 26 ezer helyett csak 43 ezerért lenne: Január 29-én leadtam a rendelésem a webshopukban egy 16GB-os DDR3…..