Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katzenkugeln (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor ismételten belevágtam az online ismerkedésbe, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz, és egyben ennyivel másabb mint a korábbi tapasztalataim. A korábbi ismerkedések inkább illenek egy banális vígjátékba, míg most a romantikus drámák időszaka van. Biztos, hogy sokban…..
katzenkugeln (törölt) 2013.06.05 16:10:53
@LegendásNők2:

@Dövan:

Még véletlenül sem jutott eszetekbe, hogy esetleg veletek van a bibi?
Költői kérdés, persze, hogy nem.

Inkább keresitek a hibát a nőkben és általánosítotok, fröcsögtök nőkről szóló posztok alatt, hátha legyőzitek a NAGY ELLENSÉGET. :)

Arról már nem is beszélve, hogy a nők sokkal elnézőbbek a férfiak külsejével szemben. Hányszor olvasni, hallani szép nőket fikázó "véleményeket"...
 A DopeManTéVének adott interjúban az olimpikon őszintén bevall. Ezt néminemű DopeMan stand up komédiával fűszerezzük, hogy jobb legyen a napotok avagy, hogyan ne engedjük szóhoz jutni az örökírónőt a saját könyvbemutatóján...:D      ..
katzenkugeln (törölt) 2013.05.28 17:15:38
@spenci:
+1

Jót derültem a "hájasozókon", vajon milyen önértékelésük lehet...
comment:com Kurvával frissít a BK 2013.04.18 09:30:00
Az ukrán maffiózó, Igor által új szereplő érkezik az RTL Klub sorozatába, a cicis magazinok sztárja, Fogarasy Mariann, aki jól összekuszálja majd a sztárokat - írja a Bors. Mariann Szaffit, Igor cicáját alakítja majd a Barátok köztben és intim helyzetekbe keveredik Igorral (Nagy…..
katzenkugeln (törölt) 2013.04.18 14:24:50
@Sadist:

Dehogynem.;)
Csak neked még nem volt szerencséd...