Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CukiságBlog

458 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy cica sose pihenhet eleget, nem csoda, hogy sokszor úgy alszanak el, ahogy éppen a fáradtság éri őket...
Az anyák csodálatosak. Gondoskodóak, szinte bármire képesek a kicsinyiekért. És ez nem csak az emberekre, hanem az állatvilág anyukáira is igaz - ideértve a csirkéket is. A tyúkok ismertek arról, hogy más tojók tojásait vagy csibéit örökbefogadva úgy gondoskodnak róluk, mitnha csak a sajátjuké…..
Juniper és Fig két vörösróka, akik egy észak-amerikai család otthonában élnek - csupa egyéb mentett egzotikus állattal együtt. Juniper és Fig is fogságban született, de genetikai eltérésük miatt sajnos nem engedhetik őket szabadon, de a kedves család házában nagyon boldog életet élnek. Juniper…..
A természetfotósok sokszor órákon át képesek szinte mozdulatlanul várni, hogy a környékbeli élőlény közül valamelyiket sikerüljön lencsevégre kapniuk. Ehhez viszont alaposan el kell rejtőzniük, vagy jól álcázniuk kell magukat, hiszen az állatok biztos, hogy nem bújnak elő addig, amíg valamiylen…..
Nigel, a kis mopsz akkor legboldogabb, amikor gazdáját elkísérheti a wc-re, hogy amíg az a dolgát végzi addig ő a gatyájába telepedjen. Így: "Ha megpróbálom kizárni, akkor addig kaparja az ajtót, amíg be nem engedem. Hihetetlen, de úgy érzem, elvesztettem a magánéletem." - nyilatkozta Nigel…..
Sokan nem tudják, hogy a denevérek igazából nagyon aranyos kis állatok, elképesztően cuki gombszemekkel. És mi lehet még cukibb? Hát a bébidenevér, mégpedig burritoként törölközőbe csavarva. A megárvult bébidenevéreket azért csavarják puha textíliákba, hogy úgy érezzék, mitnha az anyukájuk ölelné…..
Ez a shiba inu mindig házipapucsokkal örül gazdáinak, amikor azok hazaérnek. Nem tudjuk, hogy vajon ezzel az akcióval a kosz lakásba való behordását próbálja-e megakadályozni, vagy egyszerűen csak a papucsok kerülnek a keze...akarjuk mondani a pofája ügyébe, mindenesetre egy ilyen látványra mi is…..
Ismerjük meg Keyst, akinek az a különös szokása van, hogy mindenféle ok nélkül teljesen random időpontokban felemi mindkét mancsát, és percekig így ül.  Peter MAres, a cicus tulajdonosa sem talált még magyarázatot a történtekre, midnenesetre előszeretettel vadászik azokra a pillanatokra, amikor…..
Örüljünk együtt ezzel a kis papagájjal a hétvégének:..
A pop-kult rajongó Jaemy Choong évek óta macskákat követ. Ez akár még furán is hangozhat, de a fotós kis barátai segítségével ikonikus filmes plakátokat értelmez újra - a végeredmény pedig magáért beszél:   További képet a srác Instagramján...
Gus, Cecil és Rupert London külvárosában tengetik mindennapjaikat, amikről szerencsére gazdájuk részletesen beszámol Instagramjukon.  A család első tengerimalaca Gus volt, akit még 2015-ben fogadtak örökbe, miután a korábbi helyén sajnos nem jött ki a többi kismalaccal. Gus kedvenc…..
Persze a fotósok és sokszor magunk is rengeteg fotót csinálunk kutyákról, de vajon ők mit fotóznának le, ha megtehetnék? Erre lehetett kíváncsi a Nikon, amikor kifejlesztette ezt a kifejezetten négylábú barátainkra tervezett fényképezőgépet.  A Heartography egyszerre szívmonitor és fényképezőgép;…..
A japán Chancónak már születésekor is elképesztően sok haja volt, de hathónapos korára már valóságos oroszlánsörénye nőtt. Extrém hajkoronája az ébredés utáni pillanatokban a legjobb, néha Elvisre, néha pedig egy frissen, körkefével alaposan beszárított frizurára hajaz. Szülei igyekeznek…..
Nincs fagyos szív, ami ne olvadna meg a macska és a kölyökkutya látványának hatására, hát még ahogy a cica a kutytus gondját viseli. Nem rég választhatták el a kis szőrzsákot a családjától, még jó, hogy új csalásjában talált egy hasonlóan szőrös lényt, akihez hozzábújhat. Nem csoda, hogy a cicus a…..
Mamit két testvérével, Louieval és Henryvel tél közepén találták egy gimnázium kukájában, ahogy épp összebújva próbáltak küzdeni a hideg ellen. Az állatmenhelyen Mami testvérei gyorsan gazdára találtak, de ő - valamilyen korábbi traima miatt valószínűleg - nagyon félt az emberektől, miközben a szíve…..
A májszínű Khaleesi és a hagyományosabb, fekete pöttyös Django már két éve alkotnak egy párt. Biztos, hogy dúl a láv, az Instagramjukon is minden kép erről árulkodik. Hát hogy lehetnek ennyire cukik?  ..
Radamenes, ez az angyali kis fekete cica még évekkel ezelőtt nagyon rossz állapotban került a lengyel Bydgoszcz városának állat-egészségügyi központjába. Az orvosok végül úgy döntöttek, hogy elaltatás helyett, inkább megpróbálják megmenteni a cius életét. A macska hálából azóta is ápolja a…..
Japánban egyre nagyobb divat a "bagoly kávézó", amit következő posztunkban részletesebben is kifejtünk, de most sürgetőnek éreztük, hogy egy végtelenül cuki párost bemutassunk nektek.  Fuku a bagoly és Marimo a cica egy ilyen kávézó vendégszeretét élvezik és első…..
Igaz az idő kicsit lehűlt, de ennek inkább csak örülhetünk, hiszen a hétvégén még így is csodaszép strandidő várható, csak nem fogunk hólyagosra égni a vízparton. Mi személy szerint nagyon szeretünk ilyenkor is kedvencünkkel pancsolni, hiszen a legtöbbjük szeret a vízben…..
Hőség van, melegrekord, izzasztó napok. Ilyenkor legjobb vízparton ücsörögni, legyezni magunkat és pihenni. Viszont nem mindenki ilyen szerencsés, sokunk az irodában kénytelen eltölteni ezen napokat, így nem véletlen ha nap végére kitikkadunk és csak feküdni akarunk.  Cukijaink…..
A cukiságfaktor kimaxolására a baba-kutya párosítás a legjobb eszköz, éppen ezért már nem egyszer mutattunk nektek ilyen fotókat. De mivel ezekből sosem elég, és a szülők is előszeretettel készítenek ilyen képeket, így nagy örömünkre mindg találunk újakat, amiket…..
Legtöbbünknek egy betanított állatról a kutyák jutnak eszébe, nem is csoda, hiszen ők boldogan teljesítik a gazdi minden parancsát: pacsit adnak, hemperegnek, halottat játszanak, frizbiznek, hogy csak a vicceseket említsük. Sok más állatnál viszont elképzelni sem tudnánk, hogy mire…..
Igaz, május utolsó hétvégéje a gyerekeké, és ilyenkor ők vannak a középpontban, de adunk egy programalternatívát a hétvégére, amiben cukijaink is főszerepet kapnak. És ugye tudjuk, gyerek - kutya kétjóbarát!  Ha a Városliget felé vesszük az irányt, akkor ne lepődjünk…..
A mai nap számunkra véget is ért, ennél cukibb dolog már biztosan nem jön velünk szembe. Elolvadtunk, odavagyunk, ámulunk és bámulunk. Egy orángután úgy dönött egy dél-Carolinai állatparkban, hogy átveszi a gondozók munkáját, és ő fogja nevelgetni a park legújabb három…..
Sok posztunk szól a kutya gyerek barátságról, de mivel vitatott téma, így sosem elég belőlük. Maximálisan azt valljuk, hogy egy gyerkőcnek a lehető legjobbat tesz, ha négylábú mellett nő fel, hiszen nemcsak a felelősségérzete fejlődik, hanem egy remek pajtit is kap maga…..