Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikken_kovács

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
Az Európa Liga legszegényebb klubja, a legkisebb költségvetéssel dolgozó - mintegy 4 millió euró - cseh klub megszégyenítette a talján bajnokság második helyezettjét. A Plzen futballistái három góllal nyertek a Nápoly ellen, a dél-olasz klub idén kapott ki először. Hazai…..
Mikken_kovács 2013.02.15 18:25:00
@frompearly: azért kell ott reklámozni, mert az Index mögött álló ballib körök álláspontját tükrözi. Amit itt olvasol, abban kivonatosan minden benne van, már ami a mai magyar átlag-ballibet jellemzi: hazaáruló européer hozzáállás, viszkető piros kiütések a nemzeti jelképektől, környező országok szolgai seggnyalása, a "hazai" en bloc dehonesztálása. Ez a blogger gyerek volt az, aki tudomásom szerint felnyomta a netre az Izrael elleni frendli-n készült, "zsidózást" megörökítő felvételt is, ami szvsz befolyásolhatta a FIFA döntését is. Na, ezek az alakok menők az indexen, de legalább tudjuk, ki hová focizik...
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..
Mikken_kovács 2013.02.14 09:20:17
Szánalmas az egész, nézzétek már meg, 117-en kedvelik a blogot a Facebook-on, úgyhogy szerintem jobban tenné a kiscsávó, ha nem tenné publikussá ezt az adatot, mert nagyon ciki. A lájkolók között van Balavány György is, igazi balos bértollnok, aki afféle példakép lehet a blogger számára. Hűha, váóóó.
:-P

Már a blogod elején lejáratod magad, kisöreg. Az egy dolog, hogy asszimilálódtál, de ezekben a témákban átkiabálni Budapestre, háát.. Hiteltelen vagy és szánalmas, de mivel provokálsz, az egész prodikciód remekül illeszkedik az Index szellemiségéhez. Szerencsére egy jelentéktelen kisebbséggé zsugorodtatok, akiken ma már csak röhögünk. Egy dolog miatt becsüllek, ez pedig az, hogy elmentél, és egy árulóval kevesebb rontja a levegőt Magyarországon!;-)

A lényeget mások már leírták, miszerint fogalmad sincs a magyar szívről, a magyar átlagember véleményéről, de legfőképpen a lelátó világáról. Annyit azért leírnék: szerintem minden környező országban van jobb és bal oldal, vannak liberálisok, "nemzetiek" stb., de egy közös: a lelátón egy emberként szurkolnak, és utálnak minket, mint a szart. Mi erre, itthon képtelenek vagyunk; sőt a hozzád hasonlók (akik sajnos a nyakunkon vannak, maradtak) még "feljelentgetni" is hajlandóak volnának, most éppen a FIFA-nál. Hága, Brüsszel, Genf - úgy jár a magdfajta árulkodni, mint egy kiutált óvodás. Annyira szánalmas :-D

Júdás vagy, aki sehol sincs otthon igazán. Legfőképp Magyarországon nem...
Mikken_kovács 2013.02.14 11:54:51
@Tom Bradley: én nem húztam fel magam, nem mondom csóváltam a fejem párszor a f.szságain de ennyi az egész. Csak ismételni tudom magam, ez az egész blog egy vicc, de vagyok annyira "perverz", hogy kommentet írok hozzá :-D

Árral szemben pisál mindenki, aki stadionokat zárat be és szankcionál abban a reményben, hogy a verbálagresszió és a rigmusok eltűnnek majd a lelátóról. A futballmeccs nem versmondó verseny, az utálkozás pedig alaptulajdonság. Van, aki a románokat utálja, van, aki az ellenfél kapusát, más meg a bírót anyázza... A szájat befogni nem lehet, és ezek a tiltások még dacosabbá teszik majd azokat, akik eddig is ordibáltak a meccsen mindenfélét. Zsidózás meg az ellenfél szidása stb. miatt fél Európát ki lehetne zárni mindenhonnan, a kérdés csak az, hogy hol gyenge a sportdiplomácia, és kikkel lehet példát statuálni. Vagy kikkel nem... Hogy' nézne már ki a hírekben pl., ha a FIFA bejelentené, hogy Izraelt zártkapusra ítélték? Bár a helyesebb inkább az volna, ha pl. Iránnal lennének egy selejtező-csoportban.

Vajon az Izrael-Irán meccsen, Jeruzsálemben mi hangzana el a lelátón?