Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Másik Zoltán

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Violeta Violeta 2022.01.20 09:48:50
A Violeta az egyik legismertebb prémium kategóriájú higiéniai és háztartási termékek márkája az európai piacon. A legmodernebb technikával felszerelt horvátországi és boszniai gyárakban csaknem 220 különféle terméket gyártanak. A horvátországi létesítmény 12 millió euró értékű, és a világpiacon…..
Ludwik Ludwik 2022.01.20 09:42:06
A Ludwik márka az 1960-as években jelent meg a lengyel piacon különböző illatú mosogatószerek képében és hamar vált a fogyasztók közkedvelt termékévé. A márkát a tisztaság, a hatékonyság és a kiváló minőség jelképezi. A kiemelkedő színvonal érdekében a termékek kizárólag angol alapanyagokból…..
Alibi max Alibi Max 2022.01.20 09:34:19
A stresszes élet és az állandó rohanás gyakran visszatart minket attól, hogy élvezzük a nap apró örömeit. Ha egy pillanatnyi kikapcsolódásra és egy leheletnyi igazi boldogságra vágyik, amelyet nem kell megosztania másokkal, akkor az Alibi Max csoki-szelettől el lesz ragadtatva! Különleges…..
A Kupiec egy prémium minőségű lengyel reform élelmiszer gyártó. Egy családi cég, mely 1987-es alapítása óta kinőtte magát az egyik legnagyobb európai egészséges élelmiszer-gyártókká. A Kupiec szerint az egészséges életöröm fenntartása egy napi szinten felmerülő döntés. Céluk az egészséges,…..
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Mikulás…..
Másik Zoltán 2015.12.04 15:54:30
Van ugye ez az Archer nevű animációs sorozat, ami egy őrülten jó szuperkém-paródia, meg van a héten végre itthon is mozikba kerülő új Bond-film, a Specrte. Egy rajongó gondolt egyet, és összemixelte a kettőt! Az eredmény ez a fergetegesen mókás magyar nyelvű kamutrailer…..
A héten Vekerdy Tamás tollából jelent meg egy írás az FN.hu oldalán "Az iskola megbetegít" címmel, melyben az iskola betegítő hatásáról és az iskola miatti szorongásról ír. Ezután nemsokkal erre reakcióként és kritikaként megjelent a Magyar Pszichológusok…..