Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak Önkéntesen

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre több idióta döngeti a mellét a magyar haderőfejlesztés nagyszerűségét emlegetve, amelynek eredményeként létrejön a mindenkit elrettentő magyar haderő. Egy válogatott hülye - a NER-ben nem kevés van belőlük - egyenesen Ukrajna ellen akar fegyverkezni. Látom a magyarok szomorú sorsát.…..
LaposFöldes ateisták?  Isten = gyűjtőfogalom 1. emberek által teremtett fő mítoszlények 2. egy kényszerképzet 3. egy idegrendszeri/pszichológiai vírus/mém.   Az ateizmus éppen olyan bugyuta dogma, mint bármely monoteizmus, azaz egyistenhit. Eleve TÉNY, hogy sok Isten volt és van is ... tehát az…..
   A vitakultúra az emberi érték, a demokráciai technikák egyik alapeleme, lényeges a közösségfejlesztés területén. A személyes fejlődést és a szélesebb világlátást is elősegíti, az adott személy egy témát több szempontból is meg tud vizsgálni.  Sajnos hazánkban ez nagyon nincs kialakulva, az…..
Napjainkban, főleg az interneten, facebook-posztokban és vitákban egyre gyakrabban találkozhatunk azzal az állítással, miszerint a tudományos kutatások kimutatták, hogy a vallásos/pasztafariánus emberek kevésbé intelligensek, mint az aspagettiszörnyisták. Büszkén hangoztatják ezt, hiszen remekül…..
A Magyar Orvosi Kamara a mai napon közzétett egy nem reprezentatív adatközlést arról, hogy bizonyos szempontok szerint kiválogatott  intenzív osztályokon lévő betegeken körében milyen az átoltottság megoszlása. Íme: Természetesen tudjuk, hogy Magyarországon az intenzíven lévő covid19 betegek…..
JogÁsz Szöveg(nem)értés 2016.12.10 21:02:02
Kétségbeejtőek a PISA felmérések eredményei: óriási baj van diákjaink szövegértésével. De még talán ennél is nagyobb a baj, amikor egy magasan képzett bíróról derül ki ugyanez. Ha ez a bíró a saját „munkaeszközének”, a Btk-nak a szövegét sem képes helyesen értelmezni. Ez történt a Szegedi…..
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..