Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe Devlin

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk tanulságos beszámolója a Hallgatói Hálózat tegnapi - és ma is folytatódó - egyetemi blokádjáról, és a lépten-nyomon "demokráciát" követelő szervezet nem éppen demokratikus módszereiről.  A minap leckét kaptunk demokráciából. De nem ám akármilyet: a…..
Joe Devlin 2013.02.12 23:45:17
@halvanyelo:
Komolyan, ilyen embereket, mint Te, képezzenek ingyen ("alanyi jogon", mi?), hogy utána mehessenek külföldre melózni, leszarva azt az országot, amelyik kifizette a tanulást, sőt, rombolva ezen ország megítélését külhonban? Köszönöm, nem! Én sem ingyen tanultam és így volt korrekt. Magas pontszám kell az ingyen tanuláshoz? Ez korábban teljesen normális dolog volt. Mi a francot képzeltek, de komolyan?
Ezen felül, idetolod a képed, hogy a blogpost milyen sportszerűtlen és kifordítja a valóságot... De egyetlen egy mondatot sem írsz arról, hogy akkor szerinted hogy történt ez az egész a valóságban!! Nagyon gyenge reakció ez, remélem te is érted, érzed! Így nem tudok másra gondolni, hogy valóban, ez az igazi HaHá-s retorika és érvelés. Köszönjük, hogy hozzátetted a saját gondolataidat, vagdalkozásaidat is. Legalább jól árnyalja a képet.