Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapanui

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balán Attila- Dunai Halak Nyomában (Majdnem márnákat írtam :D) idén nekünk ítélte oda az Év Horgászblogja Díjat. Ezúton is köszönjük Neki! Ezzel kötelezettségünk is van hiszen nekünk is meg kell nevezni két másik horgászblogot amit érdemesnek találunk a díjra. Barnával gyakorlatilag 15 másodperc…..
A hagyományoknak megfelelően idén is elkészült néhány lelkes és dolgos horgászblogger gondozásában az ingyenes naptár, amit már büszkén nevezhetek naptárunknak, hiszen a Pelsológia is kivehette mindebből a részét. Köszönet ezért a kollégáknak, akik érdemesnek tartották…..
Szcientológus belső levelezőlista egyik mai üzenete:   Igen! Minden egy ötlettel kezdődik. Kezdődik??? Elkezdődik??? Elkezdődött??? Valami elkezdődött! De sajnos hogyha jobban megnézitek ezt a dolgot, azt hogy Clear bolygó, akkor láthatjátok, hogy ez egy lezáratlan folyamat.…..
Úgy tűnik, eljött az idő, hogy ez a könyvajánló már a saját könyvemről szóljon. Pontosabban: a fél könyvemről. Azaz a könyvünkről. Hogy is van ez? Jómagam nem csak írogatni, de olvasgatni is szeretek. Újabban – foglalkozási ártalom – jobbára az elektronikus sajtó…..