Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalocsai Attila

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diszkont áruházlánc ezzel a lépéssel hadat üzen az autókereskedőknek.  A klasszikus autókereskedések egyre inkább háttérbe szorulnak majd a jövőben. Azért, hogy a kereskedők által lefölözött hasznot kikerüljék, a gyártók új értékesítési modelleket keresnek. A berlini Vehiculum céggel közösen…..
Kalocsai Attila 2019.08.31 09:56:46
@vasgyuszi: Hát a 89€-ós havidijat nyugodtan kijelenthetjük, hogy a földön nincs még egy olyan hely, ahol ennyiért lehet új autót bérelni. Csak ennyire nagy durranás :-) Ugyan ez idehaza induló költségek nélkül minimálisan 85-120 ezer forint+ÁFA/hó!
Mi, vallásos keresztények, zsidók, más felekezetűek és ateisták mélyen elítéljük a Szent István Társulat negyedik osztályos tanulóknak szóló hittankönyvében megjelent, a homoszexualitást halálos bűnnek minősítő kijelentéseit. A szerző, Fülöpné Erdő Mária, az Apor…..
Orbán Viktor megalkotta a tökéletes paradoxont. Aszongya nekünk ez a Haza Bölcse:  "Valóban, a tandíjat ellenzem. Azt szeretném, hogy Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működjön, ahol képes legyen minden diák maga állni a tanulási költségét. Mindenki a…..