Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oszvald Zoltán

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször írtam már, hogy nálam a MÜPA a befutó, ha koncerthelyszínről van szó Lara Fabiannak, de erről az elhatározásomról még nem adtam részletes magyarázatot. Most megpróbálom. A helyszín kiválasztásánál rengeteg szempontot kellett figyelembe vennem. Először is…..
Megvalósulni látszik a nagy baloldali összefogás: koordinált jelöltállítás helyett közös listát állít az ellenzék a választásokra, illetve az MSZP és az Együtt-PM a Demokratikus Koalíciót is felkéri az együttműködésre. Bajnai eggyel hátrébb lép,…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Forrás: homologue.hu Alakulnak a Rákóczi tengely csomópontjai. A Ferenciek teréről már tudjuk, hogy fog kinézni hamarosan, az Astoria kaputérsége félig készen van és a BKK már a Baross térről is kidobott egy látványtervet nem is olyan rég:    Katt a…..
Oszvald Zoltán 2013.02.12 19:35:48
@Diavoletto:
Itt nem csak Balatonról van szó!Állandó dugók fognak kialakulni!Jó lesz ez így?Inkább gördülékenyebbé kéne tenni a forgalmat!Pl Közlekedési lámpák összehangolása!A kerékpárúttal én is egyetértek!Kellenek!De a kerékpárosoknak jó lesz ebben a füstben kerékpározni?Vagy a gyalogosoknak sétálni a füstben!Tudod a legnagyobb széndioxid kibocsájtása az autóknak az alapjáraton van!Képzeld mikor araszolnak a forgalomban!Ezt meg lehetett volna oldani másképp is!A fejlődést nem gátolni kell,hanem ki kell használni!A kitiltás nem megoldás!Mi lenne,ha minden technikát betiltanánk?Maradna az írógép?
Oszvald Zoltán 2013.02.12 21:16:25
@Kimura:
A füstölgő buszoktól továbbra is hányni fogsz! :(A dugó meg csak nőni fog! :(Az emberek idegesek lesznek!Csupa jó intézkedés! :(Meg olyat sem hallottam,hogy a felszíni gyalogosforgalmat favorizálják,egy ilyen forgalmas úton! :(
Oszvald Zoltán 2013.02.12 21:19:37
@Diavoletto:
Látod ebben egyetértek!Még annyit hozzá tennék,hogy az is baj,hogy az autósok is a hibásak,mert,ha a piros lámpánál nem állnának a kereszteződésben,akkor a keresztforgalom haladhatna!