Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savanyucukor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ezmiez? 2009.04.08 02:00:00
Genya vagyok, magyar, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is.Egy kollégám küldte át délután ezt az izét, azzal az ártatlan kérdéssel, hogy szerintünk mi ez. És megkajáltuk rendesen. De megint tanultunk valamit.  A kérdés tehát: mi ez így, ahogy van, és mire…..
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..
Lányok, ezt ne. De tényleg. Katie Holmes most megmutatja, hogy a tökéletes smink, a szép haj és a csodás cipő sem elég ahhoz, hogy a borzalmas ruhaválasztásról elterelje a figyelmet. A 2007-es Christian Lacroix kollekcióból származó ruha a kifutón még csak-csak elment, de Katie…..
savanyucukor 2009.02.05 15:08:14
@kutyafüleszalámi:
Katie gyönyörű,stop.
Ezzel vitatkoznék, de kinek a pap....
Ruha gyönyörű,stop.
Egyszerűen ronda, de még ha tetszik is neked, vhogy nem passzol neki.

Városbéli puhányok, nyavalyások, ha gyötör a lázFületek nyissátok gyorsan, hallgassátok,Amit most néktek, hallgassátok,Amit most néktek eldalol a ho-ho-ho-nagy-horgász!A címből is könnyedén rá lehet jönni, miről is lesz ma szó. Három felszólítás, ami harmonikus egyvelegét…..
savanyucukor 2009.02.03 14:45:17
Elnézést a címért a vizuális típusoktól, de végig ez járt a fejemben, amíg az alábbi történeten filóztam. Mert hogy ugye nem mindegy...A prológusról annyit, hogy az egyik csatorna kiadta az egyik sorozatát egy szinkronstúdiónak, akik kiadták egy fordítónak (aki nem mellesleg…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..
autózz! Pofánvágni az ilyet! 2008.02.20 13:32:00
Autópályán velem is gyakran megtörtént már hasonló eset, mint amit banyek részletez alant és megállapíthatom, hogy bizonyos autómárkák tulajdonosai specializálódtak erre a "nyakbamászós levillogós elazutamból" közlekedési stílusra. Személy szerint engem nagyon…..