Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claire Pap

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macesz.com Samsung Galaxy S 2014.07.31 20:37:03
Eltűnt a középkor. Átléptem az újba. Eddig egy annyira nevetséges kis telefonom volt, hogy néha szégyelltem felvenni. Jobb társaságban egy kis mosolyt láttam az arcokon.Dugdostam is az idegen szemek elől! Szép volt, virágos volt, hippis, aranyos, vége......A Vodafon szakboltban egy…..
Mostanában (is) divatja van a gyökerek kutatásának. Vannak, akik szerint fontos, hogy mindenkinek legyenek saját gyökerei. Kutatnak mindenféle fákat (pl. családfákat), s keresik azok mélybe nyúló gyökereit, amelyekben – többnyire más lehetőségek hiányában – meg tudnak…..
Claire Pap 2013.03.05 08:04:54
Az előző bejegyzésben szóltunk Csongorról és Katiról, akik fél éve vannak itt, New Yorkból jöttek át. Csongor is bekapcsolódik a Mesefalu fejlesztésbe, segít mindenben, amiben csak tud. Márpedig az nem kevés, mert eddigi amerikai és itteni életében rendkívül sok mindent…..
Az itt termő és már szüretelt banánról nemrég írtunk. Most elérkezett a guava érése (első kép), ami azért nagyon érdekes, mert teljesen vadon terem, sok van belőle a Mesefaluban, s ami a legfontosabb finom gyümölcs. Egy-egy bogyótermése akkora, mint egy kisebb dió, íze pedig a…..
Itt az esőerdőben nem szokás a szomszédolás. Bár a környék lakói ismerik, mindig köszöntik egymást ha találkoznak az erdei úton, de nem járnak egymáshoz, ha csak nincs ennek valamilyen különleges oka. Ilyen lehet egy elveszett állat, valami veszélyhelyzet, de ez igen ritka. Ennek…..
Macesz.com terülj asztalka 2012.04.21 19:09:00
Megfáradva, de lelkesen készültem a mai vendégségre  Húszan voltunk, amit most a képen láttok, az a kajáknak az egytizede. Jutott bőven holnapra ebédre is mindenkinek. Azt láttam, hogy kiterült a társaság evés után.Nádas család: Marcsi, Lacika, Enikő, Tim, Dani, Tomi,…..