Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smartcar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tart az ünnepi lassulás, úgyhogy ma inkább egy vitaindító jellegű posztot dobnék be, méghozzá a nagy-britanniai fizetésekről és ingatlanárakról, hiszen mindkét témakörben nemrégiben jelentek meg friss adatok, és amennyire elnéztem, érdekes látni az összefüggéseket.…..
smartcar 2015.01.03 10:40:37
@adg [Au, Darwin]: Niki Laurától kérdem mennyi is a kuplung csere munkadíja is nálad ??? csak lassan a testel mert az autószerelés Londonban kiválóan sőt nagyon jó megélhetést bíztosít!!! Ami autóval kapcsolatos az mindig mindenhol a világon jól fizet ha odateszed magad!!
Már megint egy angliás poszt, ám ez az angliás poszt egy teljesen más oldalát mutatja meg a határátkelésnek, mint a tegnapi. Zsuzsa történetében egy gyerekes család költözik, ennek minden nehézségével (ráadásul cicákkal és egy kutyával) együtt. A képekért külön…..
smartcar 2014.08.14 09:46:05
A mai poszt igazán nem hosszú, mégis úgy éreztem, érdemes közreadni. Szerzője, Tamás, megjárta Németországot, ahonnan három hónap után visszatért Magyarországra. Otthon azonban csak a reménytelenséget tapasztalta, így aztán másodszor is nekivágott, ezúttal már…..
Egy egészen érdekes történetet kaptam a minap, hiszen szerzője, Szabi tulajdonképpen nagyon érintőlegesen szereplője volt a legutóbbi angliai posztnak is. Úgy érezte, szívesen megosztaná történetét veletek, így született meg a mai poszt. „Az én történetem 2010…..
Aki valamelyik korábbi posztnál a konkrétumokat hiányolta, az ma megkapja, bár János londoni írása (igen, megint London, de hát már elég régen volt...) jóval több ennél. Hossza miatt kétfelé szerkesztettem, az első részben arról lesz szó, miért jött el otthonról és megnézzük, mi mennyi Londonban...