Regisztráció Blogot indítok
Adatok
georgeslaune

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Militia Christi Isten szent dühe 2013.02.08 15:09:39
Néhány napja egy másik portálon azt kérdezték tőlem, miért úgy mondta a karácsonyi szentmisén a pap az átváltoztatásnál, hogy Krisztus vére sokakért kiontatik a bűnök bocsánatára, mikor korábban azt mondták az áldozópapok, hogy mindenkiért. A válasz egyébként egyszerű:…..
georgeslaune 2013.02.14 16:20:01
www.youtube.com/watch?v=IwwOXB6oDqo Inkább hallgassatok szép zenét. Ezt különösen Saleminek küldöm, hátha megeszi a fene.
A pápa lemondása kapcsán írt rövid írásom kikerült az Index címlapjára is, amelynek több tízezer érdeklődő és több száz hozzászólás lett a következménye. Megdöbbentő kis utazás volt ez: volt, aki megállapította, hogy én biztosan nem lehetek hívő, sőt egyesek (bár ő…..
Derült égből villámcsapás... senki sem számított arra, hogy XVI. Benedek pápa ma bejelenti, hogy február 28-án lemond a pápai trónról. A Szentatya rendkívül idősen, 78 évesen vált pápává még 2005-ben, így élemedett kora és ezzel együtt megromló egészsége miatt hagyja ott…..
georgeslaune 2013.02.12 17:42:21
@TorSalqvist: Ez komoly felfedezés!
georgeslaune 2013.02.12 18:16:24
@Salemi boszorkány:

Minden hozzászólásoddal meg tudsz nevettetni. Javasolnám, persze ha tudnál szöveget értelmezni Frithjof Schuon: A vallások transzcendens egysége c. könyvét.

Ismét rengeteg bűncselekményt felsorolsz, de szar ügyész lennél, mert nincsenek bizonyítékaid. Ez a te hited. Te abban hiszel, h. a pápa pedofilokat védelmez, de ezt bizonyítani nem tudod, mert ezt te csak úgy hallottad valahonnan.

Értesüléseidet a médiáktól szerzed, akik napjainkban nyilván az egy és oszthatatlan Igazság szószólói. Nyilván ugyanígy nem tudsz semmit a buddhizmusról, az iszlámról és a zsidó vallásról sem, de a mitológiai tradíciót sem ismerheted. Nem ismered Európa történelmét sem, különben nem acsarognál így kultúraépítő elemek ellen. Nézd tovább az ATV-t.
georgeslaune 2013.02.13 12:07:26
@Naaaa!: Mi szükség van arra, h. benyögd ezeket a fárasztó butaságaidat? Lassan két évet szenteltem már az életemből a buddhizmus tanulmányozásának, ne magyarázd már meg nekem, hogy mi is volna az.

Swindnek igaza van: kezd unalmas lenni ez a trollkodás. Nem kötelező látogatnotok ezt a vallási témájú blogot. Rengeteg ateista van ezen a világon, akik osztják primitív, ostoba és teljes tájékozatlanságról tanúskodó véleményeteket.

Éljétek tovább nyugodtan kétlábú állatokként értelmetlen életeteket, hiszen ma már senkit nem vernek be bottal a templomba, a zsinagógába vagy a dzsámiba. Szívjátok magatokba a szabadság mézédes, mámorító levegőjét és húzzatok innen a picsába.