Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemhíres

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptunk egy levelet Boros Eleonórától, az idei első X-Faktor-válogató egyik lúzernek látszó versenyzőjétől, aki azt panaszolja el benne, hogy őt bizony átverte az RTL Klub, és úgy állította be, mint egy idiótát, aki a hastánccal akart előrébb jutni egy énekversenyen.…..
hivbosszu Félelem nélkül... 2007.11.21 22:06:00
Amióta kirobbant ez a médiafelhajtás körülöttem, ma voltam először manikűrösnél. Magammal vittem az összes rólam megjelent újságcikket és néhány kinyomtatott kommentet is, innen a blogról. Mivel a hölgy eddig nem követte igazán az eseményeket, tőlem tudott meg mindent.…..
nemhíres 2007.12.23 02:59:38
Kisisa!
Elég fura lenne, ha olyanon sértődnék meg, amit én hozok fel. Egyébként aki ilyenen megsértődik az nem csak felelőtlen, hanem hülye is. Aki tesztet kér, az kért mástól is valószínűleg. Vagyis felelősségteljes és vigyáz magára, így rám is.
Soha nem feküdtem le senkivel gumi nélkül azelőtt, hogy elmentünk volna együtt egy tesztre. Gumival igen, de ha annál többet akar (mert pl. az orális szex valahogy nem az igazi azzal), akkor teszt. Még senki sem tiltakozott. Megválogatom kivel fekszem le és azok intelligens, művelt, felelősségteljes felnőtt férfiak. Mert az, hogy valaki szexel, de nem vállal felelősséget a tetteiért az minden, csak nem felnőtt gondolkodás.
Mindezek mellett én is lehetek fertőzött. Nyugodtan lehet, hogy az exem például megcsalt és úgy fertőződött meg. Ez is benne van a pakliban és épp itt kezdődik a bizalom. Bíztam mindben, hogy nem teszik. Vagy ha igen, akkor több eszük van, mint egy gumi nélkül kósza menetért kockáztatni az életüket. A teszt előtt nincs bizalom. Mert nem az illető iránti bizalomról van szó, hanem az összes exe és azok exei (és folytathatnám) iránti bizalomról. Hiszen közvetve bármelyiktől elkaphatok valamit. És ha így átgondolod, már nem is olyan kicsi az esélyed elkapni. Elég egyetlen aktus és több ezer emberrel kerülsz közvetve kapcsolatba. Ugye nem is olyan kellemes a gondolat?
Na ezért kell mindenkinek vigyáznia magára. Mert mástól várni ugyanezt felelőtlenség.
Nézd meg ezt! Itt van egy anya, aki már sokat szenvedett és még többet fog. Csak azért, mert lusta és felelőtlen volt elmenni egy röpke vérvételre. Ennyi. Megmentette volna az életét. És még sok másét is. De egyik sem ment el tesztre.
Rettenesen sajnálom mindet. És épp ezért buzdítok mindenkit arra, hogy MINDENKI ÚJ KAPCSOLAT ELEJÉN MENJETEK EL HIV TESZTRE! Az életetek a tét. Aki pedig erre nem hajlandó, nem érdemes arra, hogy a testeteket neki adjátok.
hivbosszu Miért bosszú? 2007.11.09 18:52:00
Többen kérdezték a hozzászólók közül, hogy miért beszélek bosszúról. Hogy ki bosszul meg mit, én állok-e bosszút Zolin, azért, mert megfertőzött?A válaszom: Nem. Nem akarok Zolin bosszút állni, egy évembe telt, hogy a körülményekhez képest megnyugodjak, és ahogy azt már…..
hivbosszu Segíthetek? 2007.11.14 20:21:00
Az elmúlt néhány nap is érdekesen telt. Egy kisebb vitába keveredtem HIV-pozitív sorstársaimmal egy internetes honlapon. A vita tárgya úgy gondolom, azon a féleértésen alapult, hogy miért is írok én könyvet, miért sajnáltatom magam, mikor a HIV bár gyógyíthatatlan betegség,…..
hivbosszu Kész a könyv!! 2007.11.27 11:05:00
A könyvem a nyomdában. Végre. Kicsit megkönnyebbültem most, nagyon sok munkánk van benne, az elmúlt napokban éjjel-nappal dolgoztam. A könyvben fényképek is lesznek, talán ez volt a legnehezebb része a szerkesztési munkálatoknak. Nem könnyű újra „átélni” a Zolival…..