Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buta

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágó István és Hraskó Gábor ajánlója   Simon Singh, a jó tollú tudományos ismeretterjesztő, akinek korábban már három könyve jelent meg magyarul is (A Nagy Bumm, Kódkönyv, A nagy Fermat-sejtés), a…..
Nehéz eldönteni, hogy mi a viccesebb ebben a videóban: a tajvani műsorvezető hölgy nemtörődömsége buzogányszerűen lelógó műszempillájával, ahogy élő adásban ott lifeg a szeme alatt vagy a kétségbeesett kolléganő undorodó arckifejezése?! Forrás: Shanghaiist…..
Pekingi Kacsa Kipottyant a baba 2013.07.27 07:00:00
Július 24-én kora reggel egy kismamának Fuzhouból, Fujian fővárosából hirtelen beindultak a szülési fájdalmai, ezért férjével azonnal a legközelebbi kórházba siettek. Ahogy az épületbe értek, a baba már az előterében világra jött és a padlóra esett. Szerencsére…..
AnyaMama Gyerekmunka régen és ma 2013.10.11 06:55:00
Az ENSZ gyermekjogi egyezménye elvileg minden gyereknek biztosítja a tanuláshoz, a boldogsághoz, a játékhoz, egészséges környezethez való jogot, és ez csak néhány példa a sok közül, ami a rossz körülmények között dolgozó gyerekek életéből mind hiányzik. Nemrég látott…..
buta 2013.10.19 00:44:00
@HgGina: Te kevered a kar szót a kézzel.
Egy nagyon vicces posztba botlottunk bele a Techeblogon, úgyhogy úgy gondoltuk, gyorsan meg is osztjuk veletek, hogyan nézne ki egy New York-i művész szerint Brad Pitt, Madonna, Rihanna, Johnny Depp vagy éppen Jennifer Aniston átlagemberként. Jó szórakozást! Szavazz ránk a Goldenblog…..
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
buta 2013.09.10 23:41:10
@Amin Denit: Ja, mert a pár hónapos gyereknél nincs placebo. Ezt melyik ezoterikus oldalon olvastad? Akkor mégis mi a franc értelme lenne a kettős vakpróbának? Nagy titkot árulok el, a placebohatás megvan nála is, még egy csivavánál is!
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
buta 2013.03.26 02:32:55
@dr. Aullah: Mert általában halottakat szoktak videózni. Külön ki kell írni, ha élő embert vesznek fel.
Satya kérdezte tülünk: Szerda Úr!Érdekelne a véleményed!(a blog olvasóké is)Ugyebár ránk rakták a szivattyút a dohányzás beszüntetésével.Az üzlettől 5 méterre lehet csak cigizni.És itt jön a Cigi!Vagy 10 percenként mehetsz söpörni,mert a sok surmó az ajtó előtt dobja el a csikket,vagy vásárolhatsz…..
 A múltkori munkagépes poszt kapcsán találtam erre a minden képzeletet felülmúlóan zseniális készletre. Istenem, hány apuka meredhet most üveges szemmel maga elé: ó, ha nekem ilyenem lehetett volna, mikor az az ördögfióka se jó szóra, se fenyegetés hatására nem volt…..
Míg a legismertebb kereskedelmi csatornán egy perc alatt nyerhetsz, itt néhány másodperc elég ahhoz, hogy mindent elveszíts. Ennek ellenére mégis vannak, akik hétvégéről-hétvégére kísértik a szerencséjüket. Mi pedig, egy jó sörrel a kezünkben, kényelmes fotelből -…..
Hülyék az egészségügyben... (de nem a személyzet.) Az emberi butaság határtalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1. Dolgozom épp... nemrég jött egy fazon,     hogy neki nagyon súlyos betegsége van (tényleg, igaz, kb 120 kg).     Beszélgetés:- ... és mégis, mi a panasza?- Kongói…..
„Drága hölgyek! Miért reagáltok lassan, miért szopattok 1 órákat, miért nem ismeritek azt az eszközt, amit órának hívunk?” – érdekes kifakadás jön, melyben egy pasi saját példáin át elemzi a nők és az idő kapcsolatát. Az egyik hölgy e-mailje 4 hetet ugrik a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
Mi késztetheti a világ egyik legnagyobb torrent oldalát arra, hogy szolidaritást vállaljon egy kis, közép-európai országgal, ahol néhány felfuvalkodott hólyag olyan médiatörvényt írt, amit még Kim Jong-Il is megsüvegelne?Lehet, hogy az, hogy tényleg elb@szott a szabályozás?Most…..