Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spilmann Gizi (Halpakker Dodó unokabátyja)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 általában rá szokott feszülni saját gyártású műsoraira, előjön belőlük egyfajta vizsgadrukk vagy valami ahhoz hasonló görcsös para. Most tegyük oda, kollégák, de tökösen, hangozhat el a vezérlőben, mutassuk meg ennek a másik kertévének, hogy mi is tudunk jó műsort…..
Anchee nagymamája egyenlege feltöltésére akarta felhasználni Kapcsolat-pontjait, de az 1 pont/forint árfolyam mellett is csak 10000 forintos "feltöltőkártyát" kaphatott volna. A kártyáról később kiderült, hogy nem szükséges a tranzakcióhoz: Nagymamám sztorija következik,…..
Spilmann Gizi (Halpakker Dodó unokabátyja) 2013.02.11 21:37:31
@igi1: a csajoknak ugyanúgy kell tenni a pasikért, mint a pasiknak a csajokért. Ugye ez a posztod lényege?
Spilmann Gizi (Halpakker Dodó unokabátyja) 2013.02.11 21:45:48
@igi1: a problem ott kezdődik, amikor vélt vagy valós módon úgy érzed mindent megteszel azért, hogy legyen párod/pasid/csajod/satöbbi ennek ellenére a másik fél valamely oknál fogva leszarja/le se szarja a törekvéseidet. onnan indul a filózás, hogy akkor (kiben) hol a hiba?
Spilmann Gizi (Halpakker Dodó unokabátyja) 2013.02.11 21:56:53
@zebraság fél egésség: rá köll ülni, az garantáltan segít. (seggit)
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..