Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phillyboy17

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
phillyboy17 2007.12.03 18:55:42
"És pont az a baj, hogy van olyan az USAban aki azt gondolja van joga és oka ennyire hülyének lenni. És van egy átlag. Meg vannak az értelmesebb emberek. Csak nagyon sok ember tartozik a hülyék csoportjába."

Mas emberek nezopontja es annak ertelmezese mindig relative a sajatunkhoz kepest. Amit te hulyenek tartasz, az nem biztos, hogy az. Vagyis lehet az, de szerinted. A masik ember valoszinuleg nem igy latja.
Ez itt, az Egyesult Allamokban sokkal jobban integralodott a tarsadalomban, nagyobb teret kap a kozeletben, es annak szerves resze. Az emberek sokkal de SOKKAL nagyobb tiszteletet adnak ember tarsaiknak, ( legyszi ne meruljel bele a kul-, es a social politikaba, ezer oldal sem volna eleg itt ...:) es nagyon sok orszag lakoi tanulhatnak, vagy inkabb csak peldat vehetnenek arrol, hogy hogyan kell udvariasan kiszolgalni, God forbid, mosolyogni egy eladonak, hogy a vevoszolgalat az az is, vevoszolgalat, es sorolhatnam hosszasan.
De az is erdekes, hogy egyes honfitarsaink eloszeretettel fitogtatjak arogans mivoltjukat. Pl, tegnapelott voltam New Jersey allamban egy McHwr es Tkno koncerten. A musor egyebkent nagyon jo volt. De kesobb a kedves magyar eloado a szinpadrol fennhangon dorgolte a kozonseg kepebe, hogy o nagyon jol erzi magat Magyarorszagon, de itt , Amerikaban nem.
Nem ertjuk, akkor mi a szarert jott ide...azert a par dollarert?? az is ego...!!
Na ilyent megint nem fog senki hallani egy itteni eloado muvesztol. Az tok normalis, hogy igy erez (t)rappelo baratunk, de az maganugy, es mint mar tudjuk, a velemeny olyan mint egy rectum. Mindenkinek van belole, es senki sem kivancsi a masikera.
Persze nem egy nagy dolog, de sok ilyen kicsi anekdota letezik, es kepet formal rolunk. De azert piros pont nekik azert, hogy ok legalabb eloben enekeltek, es nem volt playback, mint sok mas magyar eloadonal. Arra meg nem is talalunk szavakat milyen ego, elo eloadason - cd-rol nyomatni a musort. Tiszteletlen a nezokkel szemben.
Otthon ez gyakori es elfogadott, itt nem.