Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IQ

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
IQ 2007.11.30 14:58:08
Kedves Barátaim! Olvasva a fenti hozzászólásokat, igyekszem pregnánsan, érthetően fogalmazni: az inkriminált szőke hölgy tudatlansága részemről mindenképpen tolerálhatóbb, mint saját honfitársaim ostobasága, műveletlensége. Ezt a népet nem szabadna középiskolás fokon taní-tani. Minimális az a réteg, akikkel megfelelő szellemi szinten lehet kommunikálni. Az ún. Tudás Népe - ahogyan sokan vallják és harcosan ki is állnak e paradox vélemény mellett, komoly műveltségbeli hiányosságokról árulkodnak: nem tudják pl. milyen körülmények között kötötték meg a Trianoni "Békeszerződést", sokaknak fogalma sincs '56-ról, de még arról sem, ki volt Gérecz Attila, Wittner Mária szabadságharcos halálraitéltnek milyen szerepe volt a forradalomban, hogy hívják az Aradi Tizenhármat, talán, ha egy-kettőt meg tudnak nevezni. Nem tudják, ki az a Döbrentei Kornél, mikor élt és alkotott Berzsenyi Dániel, milyen körülmények között halt hősi halált Radnóti Miklós, ki írta a Szózatot, a Himnuszt...de elmegy különböző koncertekre, Ismerős arcok, Kárpátia, Beatrice...félrészegen csápol és kiabálja "Vesszen Trianon", Büdös zsidók!, Elkúrtad! stb. Mindezt zsigerből, 20-as IQ-val. A sör és a buli a fontos. Hogy képes volna azonosulni a zenekarok dalainak szövegével, tudja- e azt egyáltalán értelmezni, az mellékes...A Magyar Szigetről átmegy a "gyűlölt" Pepsi Szigetre és folytatja tovább primitív ámokfutását. Tökmindegy neki...A fő, hogy lehet sörözni, jó a buli.
Hogy merre van a világ nagyhatalma, hol van Canada vagy mi Franciaország fővárosa, hogy Magyarországnak hány megyéje van, melyek e megyék "fővárosai", fogalma sincs. Nem olvas, nem ír, nem gondolkodik...Először ezt a problémát kellene megoldani...utána pedig megfelő önkritikával lehet köpködni azokat a "külföldieket", akik "sajnálatos módon" nem tudják, hol van Budapest. Magyarország egy megcsonkított kis ország.
Tele megalázott, meggyalázott, önbizalomvesztett polgárral, fiatallal...De minden lehetőség meg van a művelődésre, a továbbtanulásra, akár itt a neten is. Akinek van rá igénye...megteheti. "Ne ítélj, hogy ne ítéltessél!"