Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e/c

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki azt hiszi, hogy a fórumok ideje leáldozott az újabb közösségi oldalak megjelenésével, az nagyon téved. Ékes példája ennek a skyscrapercity.com, mely Budapesten is hosszú évek óta pörög. Ha valaki szeretné tudni mi épül, épült vagy épp nem épül a városba, az ide nézzen…..
A Gyűrűk Ura (könyv és film) rajongójaként pocsék érzés volt ülni tavaly az első Hobbit-filmen, és rohadtul unatkozni. Mindenki ismeri az érzést, amikor akarja, nagyon-nagyon akarja, hogy valami jó legyen, és egy ideig még sikeresen be is beszéli magának, hogy tényleg az. Ebből…..
e/c 2013.12.11 11:14:48
@clegane: megcsinálhatná a Szilmarilokat is, arra abszolút vevő lennék akár három részben is, nem a Hobbit megerőszakolása az egyetlen esély arra, hogy foglalkozzon még a sztorival
  Nincs mese, az egész Kossuth téri átalakítás legvitatottabb lépése a szoborcserebere. Vannak persze kérdések, amelyekben mindenki egyetérthet jobbról-balról. Például, hogy szegény Rákóczira nagyon ráfért a renoválás, no meg, hogy a készülő Tisza- és Andrássy-szobor…..
  Tulajdonképpen napi parlament rovatot is indíthatnánk, eclipse.chaser olyan szorgalmasan tolja fel a jobbnál jobb képeket a Flickrre a Kossuth tér átalakításáról. A múltkori vízköves (betonnal kiöntött?) vízvezeték után íme egy klassz kép a közműalagútról. Ahogy…..
   "Zajlik az építkezés a Duna-parton. Egy ijesztő érdekesség: ilyen vastagon töltötte ki a vízkő a csövet. Ideje volt cserélni..." - írja a kép készítője, eclipse.chaser a Flickren. Hihetetlen. Tényleg van ilyen? (via: Qtya)..