Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strombus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vojázs, Vojázs Felhővonat 2014.01.28 10:00:00
Ahogy ígértem, idén is lesznek vasúti-vonatos posztok itt a vojázson. Ebben a témában az idei első írás következik, tériszonyosok viszlát ;) A "Felhővonat", azaz Tren a las Nuebes Argentínában, Salta és La Puna városok között jár. Nevét azokról a felhőkről kapta, melyeket…..
Képzeletünk határtalan, főleg, ha északi sarkkör közelében lévő és nagyon távolinak tűnő északi vidékre gondolunk.  Fantáziánk erőre kap és már elképzeljük a vígan halászó jegesmedvét a szemünk előtt úszó jégtáblákon. A kérdésre a választ már a cikkünk elején…..
Strombus 2018.03.03 15:43:10
@Dogfaceboy: hüllők, kétéltűek nincsenek. Szúnyog sincs!
Susie Angliában Beköltözöm! 2016.02.09 20:03:51
A szoba, amit kibéreltem, a szoba ahol lakom. Így fogom nevezni, ezt elhatároztam. Még véletlenül se otthonnak. Nem haza megyek, hanem a Szobába. Á, még a nagybetű is túlzás! Na, szóval a szoba tényleg fapados. Még ágynemű sincs benne, és a konyhába az alapvető dolgokat is meg kell venni. Tehát…..
Az évszázadok során rengeteg jövevényszó épült be a magyar köznyelvbe, ami csak természetes, mert egy nép sem él teljesen elszigetelten. Az értelmező szótárban találkozunk latin, görög, török, szláv, német, cigány, héber, jiddis, francia, stb. szavakkal, az utolsó…..