Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torres10

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Írói fejlődését tekintve fontos időszaknak bizonyult, amikor hétről hétre változatosan, mindig valami újszerűséget a mondanivalójába belecsempészve kellett megfogalmaznia a tényt, csapata megint kikapott. - látom már lelki szemeim előtt az utókor irodalomtörténészeinek…..
A megtáltosodó kiscsapat története ellágyuló mosolyt fakaszt még a legsúlyosabb Tyler Durden-klónok arcán is. Szégyellje magát, aki nem hullajtott el legalább egy kövér könnycseppet a legnagyobb gigászok előtt hetekig vezető veronai pékcsapat, a Chievo tavalyi kiesésekor. Vagy…..
Always look on the bright side of life - énekelte lassan három évtizeddel ezelőtt Eric Idle keresztre feszítve a Brian élete című filmben. Mindig nézd az élet napos oldalát. Okosabb mi juthatott volna eszembe a két lejátszott tavaszi forduló után, s az ezalatt megszerzett egyetlen…..
  Nem titkolom, az elmúlt több mint egy hónapban szívesebben néztem hétről hétre a Rézbőrűeket, a Cowboyokat, az Óriásokat, a Sasokat vagy akár a Hazafiakat, ahogy modern gladiátorjelmezben, teljes véd- vagy ha úgy tetszik menetfelszerelésben próbálják yardról yardra…..
Egyébként nincs is olyan. Vendégségben nem hallatjuk alul-felül vidám böfögésünk, nem engedünk utat lelkünk mélyéről feltörő gyalázkodásainknak és nem hágjuk meg a menyasszonyt -ennyi. Eme rövidke etikett anyagát minden egyes csapat képes volt elsajátítani, és ki…..
Németországnak van arca a sorsolásuk miatt jajongani, hiszen ez a yankee-vé lett Klinsi behúzta nekik a horvátokat, ami nemcsak a Wembley siker miatt nem aratott tetszést, hanem élénken pörög még az emberekben a 98-as VB oktatófilm szalagja is. Mindennek a tetejébe Luka Modric (22 év,…..
torres10 2007.12.04 16:28:15
Élő tévéműsorban, nyolcszáz iskolás közreműködésével mutatták be a minap a 2010-es vancouveri téli olimpia kabalafiguráit. A szervezők előtte hétpecsétes titokban tartották, miféle állatokat – vagy akármiket – választottak ki, hagyták, hadd tippelgessenek a…..