Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rémember

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma pont megint szembejött egy ilyen blogketrec a kiegyensúlyozottság nevében. Nem csoda, hogy ma már csak napi egyszer-kétszer nézek fel erre a közkedvelt portálra. A haza fényre derül   NER-társ Lenyomozták, majd beidézték a kommentelőt A nepszava.hu állítása szerint…..
Rémember 2013.02.11 00:48:29
@lucassen:

Ez nekik a túlélésükhöz kell, különben legyűrné őket a kognitív disszonancia. Inkább kizárnak minden információt ami ellentmond a hitüknek, nehogy el kelljen gondolkozniuk bármin is.

Egyszerűbb rávágni minden kritikára, hogy az baromság, az komcsilibsi provokáció, stb. Ezek ennyit tudnak.
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
Rémember 2013.02.11 00:43:17
@IvánkaiIván:

Úgy tűnik, el tetszett felejteni, hogy a Orbán Viktor Kedves Vezető miket mondott ugyanerről a kérdésről a 90-es évek elején:

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen."

Nem kell aggódni, újabb 20 év múlva majd újra itt fog kikötni, ti pedig követni fogjátok, akármit is mond éppen és akármennyire mond az ellent a korábbi önmagának.