Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BogiBendi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is emlékszem utoljára mikor fogott meg engem ennyire egy könyv. Szóval bátran kijelenthetem, hogy az idei olvasásaim legjobbja Anna Cima Tokióban ébredek című regénye! Rögtön ment is a kedvenc könyveim közé. Hiszen nem csak a történet, hanem maga a szöveg is igényes, lendületes és fiatalos.…..
Hétfői hír, hogy ismertebb cseh írók megalapították az Asociace spisovatelů-t (Írók Egyesülete, továbbiakban csak AS), mert elegük lett a cseh Obec spisovatelů-ból (Írói Község, továbbiakban csak OS). KateřinaTučková Ez utóbbi az elmúlt 15 évben a Csehszlovák…..
Kis hír, már korábban írtam (olvastam), hogy Cs. L. álomprojektjei között szerepel két Schweblin novella megfilmesítése: Meg akarok próbálkozni a nagyjátékfilmmel, de legbelül rövidfilmben gondolkodó ember vagyok, és az animációban látok nagy potenciált. Van két novella,…..
BogiBendi 2014.04.22 22:31:00
Először is elnézést a késedelemért. Egyelőre borítóval sem szolgálhatok. (2013-02-10: már igen) Érdekesen indult a történet, tulajdonképpen föl sem ajánlottam közlésre ezt a novellát, pontosabban nem a folyóiratban való közlésre ajánlottam föl, még pontosabban még a…..
Mivel idén nem pályázhattam, ezúttal nem érintettként, csak kíváncsian vártam a Babits Mihály műfordítói ösztöndíj 2011-es nyerteseinek közzétételét. A tavalyi 48 hónapnyi ösztöndíj helyett idén csak 33-ra jutott pénz, a tavalyi 15 nyertes pályázó helyett idén 10…..