Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zubeida

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egy kis bizalom nem ártana." Ezt olvastam egy kedvesnek tűnő, higgadt, a kormányt tisztelő kommentben. Mellbevágott a mondat. Önkritikára, mélyebb számvetésre ösztönzött. Mert tényleg! Mi lenne, ha egyszerűen csak bíznék? Mért van az, hogy ha a NER hoz egy döntést, kihírdet egy programot, vagy…..
         Mimóza lelkű ítéletvégrehajtókban szakadt benn a szó, akadt fenn a hang. Háziállatlövő dicsőséges nagyurak kaptak idegrángást és kellett őket villanyozni, amikor a néma tartományból egy cérnavékony hang elég érthetően közölte, hogy méltóztassanak arcon baszni magukat. Mindenek előtt egy…..
Zubeida 2019.01.24 11:38:38
@midnightcoder2: Esetleg Bayer Zsolt publicisztikái ihlették.
20 éves korom óta nagyjából évente egyszer elmegyek egy általános vérvizsgálatra. Tavaly novemberben a CMC Déli Klinika magánlaborba mentem, ahol kértem még pajzsmirigy értékeket is ráadásként. Ebből kiderült, hogy a normális tartományon belüli pajzsmirigy értékek mellett (TSH, szabad T3, szabad T4)…..
Lemondták a karácsonyi ünnepséget egy észak-angliai iskolában, mivel az már elveszítette eredeti jelentését. Az ajándékokat, üdvözlőkártyákat és -lapokat, valamint minden karácsonyhoz köthető tevékenységet kitiltottak a pickeringi Lady Lumley's iskolából...
Pár napja egy közel negyven éves barátság engem elszenvedő alanya méltatlankodott szalonnasütés közben az idegenforgalmi adó miatt. Történt, hogy egyik szemefénye felvételt nyert az álmodott egyetemére, és vonalhúzás után ünnepelni támadt kedve szűk baráti körben. A tíz-tizenkét főből álló társaság…..
JogÁsz Bajszos Házmester 2017.04.14 22:45:17
Nem nevezhetem Kövér Lászlót „bajszos-sz@rnak”, mert ez a név már foglalt. A tüntetők Ádernek adták e rangos elnevezést. Márpedig ugye a köztársasági (?) elnöktől nem illik elvenni, ami az övé. De igazán nem szeretném, ha a házelnök bajszáról nem emlékezne meg senki. Amúgy meg Kövér…..
Zubeida 2017.04.18 14:02:29
@grundigg: Kellett keresni fogást, ugye-ugye? Lehet itt jogászkodni, a lényegen nem változtat: az EU-s zászló szimbólikus jelképe annak, h Europához tartozunk. Ha Kövér leszedeti onnan, azzal azt üzeni nekünk, h nem akarják, h Európához tartozzunk. És ezt üzeni nekünk Orbán is, valahányszor az unalomig halmozott magyar zászlók előtt szónokol.
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..