Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pOOOOpeye

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A daganatos kisfiú szülei a földön alszanak a kórházban, mert nem tudnak számukra elhelyezést biztosítani. Eközben Magyarország több tíz milliárd forintot költ stadionberuházásokra. Tényleg demagógia lenne azt követelni, hogy először a legsúlyosabb problémák megoldására…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
pOOOOpeye 2013.02.11 18:39:03
@DeezL: Nem arról van szó hogy tartok a dieseltől,hisz szakmám,hanem az,hogy kis országunk vezetői gondoskodnak arról hogy egy benzines átalakítás ne legyen olyan egyszerű,na és persze olcsó.Ilyen C4 -es 100-asba meg kevés az 1.9,a 2.5-öt meg nagynak találom.Szoktam hazahúzni lerobbant autókat,de nem túl gyakran.Csak úgy mellékesen:Nem egy kihegyezett 1.3 ÚJ diesel szívatott már meg minket(fiat multijet-opel is),ilyet nem vennék.Horribilis összegek százezer km után.Mezei motor elég,de az kapja meg azt,ami jár neki! Spórolós magyar lettem,egyszerű szerkezetek vonzanak.A Pannóniámban (T1)nincs semmi kütyű, 62-es,és megy az eredeti hengerrel! :)Hetvennel!
pOOOOpeye 2013.02.11 20:33:33
@Quattroman: Jelenleg karbival még 90 Le sincs szerintem,de a fogyasztás a fa..a. Vajon megéri átalakítani Dezsőre?A Digifant már megvan. Vagy a gáz.Ezen gondolkodom jó ideje.Cserélni nem szeretném,ki tudja mit kap vissza az ember.10 éve hajtom,és van kellemes emlék is vele,benne. :) Bár a kombi az jobb lenne,néha ez is meg van pakolva. Ha újra születnék,milliomos lennék. Szép estét.(ma vittem műszakira egy 1.0 suzukit,jeges úton halálfélelmem volt)