Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyahajóblog

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előretolt helyőrség Csakazértis 2013.06.25 17:26:17
Tegnap erősen fogalmazgattam magamban egy posztot arról, hogy mennyire mélyponton vagyok, tételesen le akartam írni, hogy mitől szar a napom és úgy általában a közérzetem, volt benne minden, hátfájástól kezdve a romos lakáson át Lili nehézkedős altatásáig, amitől mostanában…..
Két teljesen random téma, ami mostanában eszembe jutott/a szemem előtt van: - Atlétaszabású trikó alá (mindegy, hogy sima pamut vagy csipkés szépség) ne vegyünk már normál melltartót! Lehet kapni behúzott vállpántút, érdemes beruházni egyre, ha valaki hord ilyen tipusú…..
Minden apa hülye valamiben. Néhány apa több dologban, mások kevesebb dologban. Mondjuk ezen nem kell csodálkozni. Minden férfi hülye, de nem minden hülye apa.Most, hogy ezt így tisztáztuk, el kell mesélnem valamit, ami tökéletes ellentéte mindennek amit nevelési elveknek tartok, hogy…..
Kész az icipici  női cipő, női cipő, női cipő Benne aranyosan lépked a nő, lépked a nő, a nő! Most, hogy megjött a tavasz*,  nem kínzom a kis puszilgatnivalót az overállal. Így viszont felmerült a cipő kérdése, mert annyira azért még nincs meleg, böjti…..
Előretolt helyőrség Álomfejtő 2013.02.07 10:59:26
Hajlamos vagy órákat rugózni problémákon. Nem feltételenül megoldandó problémákon, inkább helyzeteken, amin leginkább a viselkedésem megváltoztatásaval alalkíthatnék, de arra meg ugye kevés az esély, ha belekergetem magam egy ilyen gondolatspirálba. Meg egyébként is tök…..