Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Varga

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szánalmas és sok szempontból dilettáns fideszes "elit" elpazarolja az életünk, gátolja hogy a magyarok nagyobb része jobban és értelmesebben élhessen. Egy tisztességes és becsületes elittel nagyobb teljesítményre lenne képes ez a nemzet és az ország.  Visszaállítottam a blog eredeti nevét, és…..
Péter Varga 2017.01.03 16:37:57
“már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút" Bochkor Gábor a műsorvezető társai – István Dániel és Bella Gabriella – röhögésével körítve, ma élő rádiós adásban fájlalta, hogy nem a náci Németország győzött a II. világháborúban. Az eset a Music FM kereskedelmi rádió Önindító című reggeli…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Péter Varga 2016.06.10 15:26:45
@Mester.Tamás: Látom neked vmiféle passzió, hogy a kevésbé jól sikerült beszólásokat össze gyűjtöd, amit itt leírtál, az mennyi idő alatt ment le, 1 hónap? Úgy hogy kb 2óra friss duma van minden műsorban, ma pl a tanítónénivel beszéltek, akit a cigány család meggyepált. Értelmesen, érzékenyen, olyan részletek is kijöttek, amik korábban nem. Szóval, nem tudok mást mondani, hasonlítsd össze Balázsék idétlen dumájával, vagy a Királyi végtelen unalmával, szerintem jók.
Péter Varga 2016.06.10 15:40:11
@belert: Nem attól sótlan a f@sz mert nem tetszik neki a Bochkor (szive joga), hanem mert neki az egy elfoglaltság, hogy lépten nyomon szarozza, attól érzi magát vkinek. Ez neki vmiféle kielégülés, vmiféle izlésfélét fel tud mutatni, pedig lehet intellektuálisan egy nagy 0. Annyi csak a teendője, hogy tovább tekeri a rádiót (vagy kikapcsolja).
A többi említett bugyutasággal pedig szerintem nem említhető 1 lapon.
Péter Varga 2016.06.10 15:12:47
@Mj: Éppen azzal, hogy belengették a Wilsoni pontokat, majd hagyták a francba az egészet, h a tetű franciák olyan határokat húzzanak, amivel több 100 évre elvetik a viszály magvát követték el a szemétséget. (Szerencsétlen Károlyi hitt csak az ilyen szép szavakban)
Állítólag forrong az osztrák popvilág, mert a közszolgálati TV Media úgy döntött, hogy az idén mellőzi az előzetes válogatásokat, és Tom Neuwirthet azaz Conchita Wurst transzvesztita énekest indítja jövőre az Eurovíziós Dalfesztiválon. A szakállas nőként fellépő Conchita…..