Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B Csaba Csaba

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még novemberben írtunk arról, hogy a Magyar Telekom és az RTL Klub közötti tárgyalások elég csehül állnak, az előbbi nem akar fizetni az utóbbinak a HD adásért, az utóbbi meg nem akarja ingyen adni azt, amit extra csomagban, pénzért ad az előbbi.  Akkor Kolosi Péter, az RTL…..
B Csaba Csaba 2015.01.09 18:40:51
@yYxQ: Te is matyizhatsz tovabb , ne fogd vissza magad ... a koztv neked valo , meg a hozzad hasonlo majmoknak akik nem hamozzak meg a banant , ugy szivjak magukba a sok butitast .....
Kevesen tettek volna nagy tétet (de szerintem még kicsit sem), hogy az év utolsó napjai Gyurcsány Ferencről fognak szólni. Ám a nagy balos likvidátor egy váratlan mozdulattal ráfeküdt a civil kormányellenes tüntetésekre - és, ha minden olyan jól megy neki, mint eddig, akkor…..
B Csaba Csaba 2014.12.23 15:19:58
@wantaan: ahogy mondod !!!!! burkoltan de terdelnek a kis c vityike elott...
A ma esti tüntetéssel úgy gondoltam, hogy érdemes összevetni a 2006-os zavarásokat a mostani, 2014-es tüntetéssorozattal, mert az élet lassan egyre nagyobb pofonokat osztogat a bugyuta Fideszhíveknek, akik 2006-ról mindenféle mitikus baromságokat hisznek. Ideje rendet rakni a fejükben.…..
B Csaba Csaba 2014.11.18 11:35:52
@tomfree: 10 millas kar ???? Orvosra szukseged de gyorsan ...na halogasd
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
B Csaba Csaba 2014.11.04 13:04:23
@megfigyelt: Teljesen igazad van !,nem lehet altalanositani , sajnos oriasi kulombsegek vannak nyugdijas es nyugdijas kozott !!!!
Bezony, Hajdú Péter és Sarka Kata párosa előrébb végzett a Forbes celebnépszerűségi listáján, mint Scobert Norbert és felesége, Rubint Réka, igaz, ha a pénzcsinálási faktort nézzük, akkor senki nem érheti utól a szarból is aranyat gyártó Norbit, az biztos. És ez nem csak…..
Kedves masszázsblog!Kár hogy kifulladt a dolog, szerettem olvasni a posztokat és a kommenteket is, pedig életemben nem voltam még erotikus masszázson és nem is hiszem, hogy megyek.Azt sem gondoltam, hogy valaha írni fogok a blogba, de most úgy érzem, ki kell pakolnom! Évek óta járok thai masszázsra…..
Ez másfajta casting volt, mint a tehetség kutatós. ..
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
B Csaba Csaba 2013.04.14 11:00:05
@Doomhammer:
On szerint nem a politika iranyit ? Nem az asztal mogul,adnak szabad kezet ? Sajnos igenis a politika hatter az ami tonkreteszi az orszagot es az embereket .... partatlannak mondom magam ..de ugy erzem ilyen kozel a kataszrofazol is ilyen messze a demokraciahoz meg sosem alltunk !
A legelvetemültebbeket leszámítva, a legfrissebb pletykák gyakorlatilag mind beigazolódtak, külalakra, és műszaki tartalomra pontosan azt kaptuk, amit már néhány napja, hete már pontosan tudunk. Igaz, ezekről alig esett szó: természetesen nem ezzel a Samsung eseménnyel kezdődött,…..
Túl drága készülékek, a világtól elzárt rendszer, rossz szolgáltatások, titkolódzás. Az Apple-lel szemben megfogalmazott ilyen és ehhez hasonló kritikák nem új keletűek, de mostanában egyre sűrűbben hallani őket. Mintha a kultikus márka egyre többet veszítene talán legfőbb…..
B Csaba Csaba 2013.02.09 12:37:19
@Orszag: En a telefont, telefonalni es az email ellenorzesre hasznalom, a gyermeteg dolgokat meghagyok masoknak. A minosegbeli elteresek pedig mindenki szamara lathatok..ennyit errol.
B Csaba Csaba 2013.02.09 12:59:08
@glad az egyetlen: Maximalisan korrekt !!!! Nem kell meghamozni az amat, ugy egeszseges ahogy van
B Csaba Csaba 2013.02.09 12:59:52