Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazimonguz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint azt az előző posztban is leírtam volt egy szép füstölt csülök a hűtőnkben, aminek a főzőlevéből kolbászos bablevest készítettem, míg az előfőzött csülök egy nagyon lágy és finom, omlós sült csülökként végezte az asztalunkon...
igazimonguz 2016.03.06 08:42:59
@Húsimádó: A felhasználói nem elolvasása nem erény, nem ad okot büszkélkedésre. A hsz-ben az erre való hivatkozás csak (!) azért volt, mert a blogolvasó bármit írhat...
Az viszont konyhatechnikai alap, hogy kerámia főző/sütő edényt nem forró sütőbe, lapra teszünk. Illetve onnan való kivételkor a forró edényt nem jó hővezető képességű (pl fém, kő) felületre dobjuk, hanem rongyra, fadeszkára, egyebek.
Ha eddig nem tört, nem repedt, akkor az mák... :)
Ha az ajándékvásárlás már kiürítette a pénztárcádat, spórolj egy kicsit a süteményeken. Nem kell feltétlenül a legdrágább süteményeket odavarázsolnod a karácsonyi asztalra, itt van néhány tuti recept, ami ízleni fog a családnak, és az alapanyagokért sem kell sokat…..
Be kell vallanom, hogy ennél egyszerűbb sütirecept kevés van, de a hatás valami eufórikus. Nem sok minden kell hozzá, de nincs nő, akit ne lehetne levenni a lábáról ezzel az érzéki csodával. Nincs mese, ezt még ma meg kell sütnöd a kedvesednek! Hozzávalók: 1 narancs…..
Magyar specialitásnak számít a kovászos uborka, ami a legnépszerűbb savanyúságok közé tartozik, különösen nyáron. A kovászolást azonban célszerű nyáron csinálni, mivel meleg időjárás szükséges hozzá. Ugyan sokaknak megvan a házi receptje, azonban most megmutatom, hogyan…..
Hónapok óta hangos a magyar sajtó a befektetési csalásoktól és rengeteg érv hangzott már el pro és kontra így most nem is ezekről szeretnék írni. Viszont személyesen engem is megrázott, mert több kedves ismerősöm és ügyfelünk is érintett volt az ügyben. Tökéletes…..
Simán lehetne a Halálos iram legfrissebb részének előzetese, pedig nem az: a dubai rendőrség forgatott egy szuper kisfilmet, megmutatva a rendelkezésükre álló autóflottát. Mit mondjunk: van mit mutogatni... Miként arról már mi is beszámoltunk, a dubai rendőrség (és nem…..
Vallásellenes plakátok a Szovjetunióban UPDATE: képaláírásokkal..
igazimonguz 2014.11.18 11:37:14
@fishaa:
Nem tanultad?
Domásnyije zadanyije :)
CookTa Arroz con Pollo 2014.05.17 18:34:39
Új sztár született, most, hogy megcsináltam a már régen kinézett receptet. Nekem úgy teljesen újszerű ez az étel, hogy közben teljesen a megszokott körökben tud maradni, és nem kell új ízharmóniát tanulni. Bármennyire is karibi, semmi nincs benne, ami szokatlan lehetne nekünk, és mégis ebben a…..
Jajj,de csúnya! Homasita deluxe 2014.01.14 10:16:49
Az orosz ukrán csávókánk agyára mehetett valami (vagy csak a gének dolgoznak benne), de a Homasita kirablása ehhez képest kutyafüle. Az oldalsziluett már sokat sejtet. Fényhíd-utánzat-szerűség, de a BMW emblémák mindenhol se rossz. Az a szent babacsörgő nem tudom, mit jelentene…..
igazimonguz 2014.01.14 16:16:30
Juhú, a negyedik kötet utolsója, amit már hetek óta tervezek, és persze pont nem egy álmos vasárnap reggelen csináltam meg, ahogy azt illene, hanem egy idegbeteg hétköznap délutánon, félbehagyott takarítás meg bőröndbe pakolászás közben, mert teljesen hülye vagyok. De nézzük…..
igazimonguz 2013.10.02 06:33:45
@Zenóbia: Nem kell bele sok szalonna, csak csöppnyi, a füstös ízéért.
PW írta a nagyikája kapros túrós lepényét. Az enyém is csinált annak idején (cca 1000 éve). Isteni volt!! Ő, a Drága vezetett be a konyhai titkokba.
A receptje: ... nem szabadna kitudódnia, de hát.... :)
A távközlési szolgáltatók hagyományos szerepének megváltozása rohamtempóban zajlik. A piaci igények átalakulása egyfelől nagy növekedési lehetőséget hordoz magában, másrészt viszont a kicsúszás veszélyét is, amivel egyre több nagy, hagyományos távközlési vállalatnak…..
Zenóbia Almás-kókuszos morzsa 2013.08.26 10:17:08
Ha agyonvágnak se jövök rá, hogy miért almás cellák a süti neve, de végül is a fele teljesül, az almához van köze, a cellához nincs. Viszont annyira rohadtul egyszerű, és annyira rohadtul gyorsan elkészül, és annyira rohadtul gyorsan elfogy, hogy tulajdonképpen mire ezt…..
Nem oldódtak meg a gondjaim. Az 5 régi adósból 1 fizetett ki teljesen, 1 egy fizetett egy nagyon kicsikét (ez az ügy ki van adva "profinak", de nem verőlegénynek, ahogy az első hozzászólásokban többen javasoltátok), 3 ember - egyik sem idegen volt, hanem annakidején…..