Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatotav

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győr belvárosában kapta le a helyi lap egyik olvasója ezt a csendéletet. Nagy terepjárók sorakoznak a Wesselényi utca és a Bartók Béla út kereszteződésében. Alattuk bicikliút. Fotó: kisalfold.hu "Ilyenkor szégyellem, hogy nekem is terepjáróm van. Tudomásul kellene venni,…..
Ha szeretném a Jobbikot valamihez hasonlítani, akkor a szerelem és a büdös lehelet harmóniájához hasonlítanám. Hogy is gondolom ezt? Aki volt szerelmes, az biztosan tudja, milyen az, amikor a „lila köd” a szemünkre csúszik, és nem veszünk észre néhány dolgot. Például amíg…..
hatotav 2013.07.13 11:30:40
A Jobbik lehet büdös, de az, hogy egy tünet az biztos. Amég valaki nem jön elő egy olyan rendszerrelmelynek következtében a cigányság egy része, nem viselkedik oly módon, hogy az a maradéktól, egyébként ártataln emberektől is való félelmet gerjeszti, s innen utálatba csap át, addig újra és újra lesznek "jobbikok" inkább erről kellene írni, még ha politikailag nem is "korrekt". Persze a baloldalnak kapóra jön a mindenkori "jobbik", hiszen van olyan pólus, ami ellen tudnak pózolni... pusztán demamgógia, mert most trendi mindenkit és mindent olyannak elfogadnia amilyen, annélkül, hogy belegondolnánk.
Továbbá a zsidóság is köszönhet magának egy s mást, ahogy az előbb említett kissebbség is, csak ott sokkal áttételesebb ez a folyamat. Nem szabad elfelejteni, hogy létezik cionizmus is. Ma is embereket öl ez az ideológia, főleg palesztín embereket, de az olyan messze van, hogy a legtöbb már említett "mindenkit elfogadok olyannak amilyen" menatlitású ember le is sz*rja... láttál szidó megmozdulást, ahol nem éljenezték, és támogatták JHVE kiválsztott népének országának minden egyes lépését? A világ egyik legnagyobb képmutatása az is.
Összefoglalva, nem azért írtam le ezeket, hogy egy pillanatra is támogassam az indokolatlan kirekesztést, ill. még rosszabb esetben, az indokolatlan erőszakot! Azonban, mint minden éremnek két oldala van, de amég az a levegőben van nehéz látni mind a kettőt, mikor meg már leesett csak az egyik látszik, így helyén kell kezelnünk az előitéleteket is. Amik nem maguktól alakulnak ki, tanulhatóak, így kvázi "örökölhetőek", s innentől gerjeszthető is. Ezzel szembemenni szerény véleményem szerint csak is a teljes képpel lehetséges, különben a valódi problémák tagadásával és/vagy elhallgatásával olyan ellenpólust lehet kialakítani ami végső során gerjeszti ezen folyamatok dinamikáját.