Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megszállott Mathilda

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A költőzés drága, sőt a legtöbb ember nincs is felkészülve azokra a költségekre, amik legtöbbször adottak egy költözés során, még akkor is, ha csak városon berlül költözködünk- Éppen ezért érdemes odafigyelni, hogy hol faraghatunk le a költségekből. 1. Érdemes…..
Megszállott Mathilda 2014.01.28 09:02:58
@Halálosztó Babgulyás: egyetértek.
A megélhetés gyakorlatilag mindennapos téma, de vajon mennyi pénz kell ahhoz, hogy normálisan éljünk, ne csak túléljünk? Ez függ az egyéni elvárásoktól és a körülményektől is. Van aki szerint a kozmetikus, fodrász, masszázs elengedhetetlen, ezért erre minden hónapban költeni…..
Gondoltam összeszedek néhány tippet mit vegyünk szeretteinknek, hiszen ha akarjuk ha nem lassan elérkezünk a finishez. Próbáltam különszedni ajándékötleteket nőknek, pasiknak, gyerkőcöknek, nagyszülőknek. Továbbá összeszedtem néhány olyan klisé ajándékot, amit szerintem ne…..
Megszállott Mathilda 2014.01.20 14:17:07
@redbandita: Elnézést a késői válaszért. Csak a női részleg filmjeit olvastam, elvileg az szólna nekem. Ezek számomra kissé sablonos, túlérzelgős-csöpögős-csajos filmek. Tény, hogy nem vagyok egy átlagos nő, talán ezért a filmbéli választásaim is elütnek a megszokottaktól: a teljesség igénye nélkül: Kill Bill, Ponyvaregény, A bőr, amelyben élek, Leon a profi, Django elszabadul, 127 óra, A gépész, Amerikai história X, Trainspotting, Egy kosaras naplója, Elcserélt életek, Életrevalók.
Azt hiszem hozzátartozik az is, hogy nem kedvelem a populáris disco zenéket sem... Tehát a nőiesség számomra nem jelenti azt, hogy mindenki közel azonos zenét-filmet szeret, mert nő. De az is lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki erősíti ezt a szabályt...
Ebből a két videóból nagyjából be is lehet lőni, milyen mezőnyből merítettek a szereplőválogatók. Már csak tíz nap, emberek. ..
Megszállott Mathilda 2014.01.03 08:02:08
Clint Eastwood minden idők egyik legjobb rendezőjévé avanzsált. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Gran Torino című drámája. Eastwood nagyszerű színészi karrierje mellett rendezni is el kezdett a 70-es években. Sok filmet rendezett, köztük sok rosszat, de ezek a filmek mind kellettek…..
Megszállott Mathilda 2013.12.23 12:16:52
Brad Pitt 50 éves. Ő Hollywood örök szépfiúja, aki fél karrierjét annak szentelte, hogy eme nimbuszától megszabaduljon. Azon kevesek egyike, aki sikerrel tette ezt, és a férfiak és nők szívében egyaránt kiemelt helyet foglal el. Sztárcsináló szerepében, az 1991-es Thelma és…..
Egyre gyakrabban felvetődik a kérdés, hogy az internet, a modern eszközök és a szociális hálók elterjedése mennyire befolyásolják az emberek gondolkodásmódját, mennyiben változtatják meg az egymáshoz való viszonyukat. A mai gyerekek mindent elérnek a világhálón, ami sokak…..
Megszállott Mathilda 2013.08.26 12:25:03
@Bobby Newmark: ezzel a kommenttel értek egyet leginkább. Nem azért, mert agresszív Lali-sógor vagyok, hanem egyébként.. Viszont sajnos valahol "ezek" a tapipados életképtelen egyedek viszik tovább a világot. (azt már nem mondom, hogy a nyugdíjunkat megtermelik, mert arra is képtelenek lesznek. Talán az árokásás még menne, de az meg derogáló lesz.. - és nem kapna rá lájkokat).
Én kapásból ugrom a témára..

Elég szomorú, ha ez (és csak ez) tartozik a kommunikáció fogalmába Kedves biobender.
Megszállott Mathilda 2013.08.26 18:24:07
@nzk: igaz... pedig annyira szerettem volna, ha legalább arra.. ;)
Megszállott Mathilda 2013.08.26 18:28:45
@Stefánia vagdalt: sajnos ez valóban így van. Egy ismerősöm kislánya - önmagától - olvas, lovagol, nincs fb, és nyomitelefon, és nincsenek is "barátai". De valóban barátai azok a gyerekek/tinik egymásnak? Mit tudnak egymásról? Mert még a hangjukat sem igazán hallatják. Amiket megosztanak? Fene tudja mi igaz belőle. A nagyzolási mánia idejekorán megkezdődik... A legtöbb szülő meg vagy nem ért hozzá, vagy nem érdekli.. Én szánom őket. De azért lennének ötleteim a korlátokra. Volt itt egy komment, amely szerint a közösségi oldalakat is lehet okosan használni. Valóban.. Csak odáig kevesen jutnak el, mert ahhoz némi intelligencia is kell. Annak kifejlesztéséért pedig előbb tenni kellene valamit. Ördögi kör, vagy 22-es csapdája?