Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabafi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan már megint a foci – gondoltam, amikor az első fiatalembert megláttam a Belvárosban narancssárga mezben, a hátán egy jó nagy számmal. Akkor lett gyanús, hogy most mégis valami másról van szó, amikor a Szent István Bazilika oldalában láttam a szakállas 32-es játékost…..
csabafi 2013.09.17 13:33:19
Én is kiakadtam, amikor korábban a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. alkalmazottjaként, a mellrészén kanárisárga folttal feltűnővé tett, 2-es számú felsőruházatot rám akarták erőltetni.

Arbeit macht frei?

Az eset egy 2012-es "termelési értekezleten"-on történt, ahol a párt által kinevezett Vezér közölte, ezentúl így fogják ellenőrizni a lógósokat.
Velem folyamatos problémájuk volt, mert szembesítettem a vezérkart és talpnyalóit a dilettantizmusukkal, a közpénzek és uniós támogatások elherdálásával, a pofátlan lopásaikkal, az emberi jogok megsértésével.
Természetesen azonnal kirúgtak, mert ebben a demokráciában átmenetileg ezt is megtehetik. A Vezér egyébként a földmutyi egyik főszereplője, igazolt okirat-hamisító, aki ellen a független rendőrség, a független ügyészség és a független bíróság sem lép fel - egyelőre.
A pártszínekben tündöklő labdarúgó-fegyencek pedig azért téblábolnak a belvárosban, mert a példátlan fluktuáció következményeként csak olyan akarat gyenge, önállótlan, képzetlen , alulfizetett, befolyásolható, kiszolgáltatott embereket találnak, akik akkor is megnyalják a gazdi kezét, ha az ok nélkül farba rúgja őket.
Fiatal demokraták vigyázzatok! Mi nem ilyen változást akartunk.

Az egykori "2"-es.

(A félreértések elkerüléséért; fenti sorok íróját már akkor kádár-kolbásszal kenegették jobboldali, nemzeti véleménye miatt, amikor "ezek" jószerével még meg sem születtek. Úgy hogy ne tessék nekem bolsikról, meg demokráciáról, meg rendszerváltásról pofázni!)

P.S.
A mostani fiatalok kedvéért: a kádár-kolbász a gumibot leánykori neve volt, ezzel verték a nem komcsi érzelmű állampolgárokat.