Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pupu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás kétségbeesett munkanélküliként beiratkozott egy négy hetes osztó tanfolyamra, de végül se számlát, se oklevelet nem kapott. A vizsga után maximum ingyen dolgozhatott volna, hogy még egy kicsit gyakoroljon, de ő az elvesztett 1 hónap után inkább olyan állás után nézne,…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
Pupu 2009.01.20 11:09:08
Ámberek...
Végigolvastam az összes előző kommentelőt, és van néhány dolog amit nem igazán értek.
Írták itt páran, hogy mi Magyarok itten ebben a "balkáni" ámde ojrópai országban valami elmebeteg módon el vagyunk kényeztetve,meg igenis igaza van a bankoknak és társai. Hát kérdezem én, hogy ezek az Überokos ,"nyugaton" sikeres,minden kicsi-mégkissebb-elektromikroszkóppal is alig látható betűs részt mindíg végigolvasó emberek mennyi időt töltenek el életükből ezekkel a dolgokkal?Ennyire ráérnek?Szegények...
Enyébként meg a zótépé igenis egy .....
Az egész ismerettségi köröm röhögőgörcsben fetrengett a zótépé bénaságán.Mondjuk én annyira nem röhögtem, mert akár komoly anyagi kár is érhetett volna minket. Történt a következő:
kb 5 ( igen, ÖT ) éve megszüntettem minden összeköttetésemet az OTPvel, mert "picit" úgy éreztem hülyének vagyok nézve. Ez jelentett 2 bankszámlát (magán+cég), 2 hitelkártyát,meg minden a céges számlához tartozó kártyát.
Velem egy időben drága családom is elsok(k)alt az OTPtől, így megszüntették a számláikat, irány a Rafi és azóta szép a világ.Ez idáig okés, nincs vele semmi gond. Eltelik majdnem 2 év, ülünk otthon apósékkal, vacsora miegymás. Feleség kimegy postaládához, majd besétál egy a húgom(!!!!!) nevére szóló otp-s levéllel, melyben ott lapul a húgom bankkártyája. Na azért azonnal lefagytunk....
Miután bevittem a zótépébe a kb 60 éves topis bányarém fel volt háborodva, hogy én fel mertem háborodni. Mivelhogy a húgomnak nem kell bejönnie átvenni a kártyát, és ők figyelmesek meg minden.
25 perig tartott mire felfogta, hogy nem az a bajom, hogy kiküldték, hanem az, hogy rossz címre és úgy hogy kb 2 éve nem voltunk a bank űgyfelei.Na, megértette, átvette, rendbetette. 2 hét múlva jött ugyanoda egy levél, hogy bocsi, mivel a számlakivonatok (????) címzett ismeretlennel erről a címről visszamentek(?????) ezért jelen levelükkel tájékoztatnak, hogy 130.000-ft tartozást sikerült felhalmozni, BAR listára feltették, tessék azonnal kifizetni...
Apám, na itt ledobtam a rigaláncot,megfog ügyvéd, bemegy bank, anyázik, üvőlt, bank yard kihív mondván fenyegetve érzik magukat.
Feladtam...Igazi hülyék gyülekezete......
Mielőtt még valaki belekötne: a húgom külföldön él, teljeskörű közjegyzői okaratos meghatalmazással járok el heyette.
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..