Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danteeh

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Danteeh 2013.02.26 23:08:09
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve:)) " (tuti1x2)..
Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény (ТорпедоNN#99)..
Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk. (HANNIBAL179)..
Danteeh 2013.02.11 11:42:18
@Laci80: De gondolod hogy ha semmit semmi pénzt nem utalsz be, akkor is kifizetnék a pénzt neked , ha elérnéd a 200 dollárt?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Danteeh 2013.02.10 11:45:35
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..