Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gsix

23 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán csak Gibraltár vagy San Marino ellen szerezhetné meg könnyebben első győzelmét a magyar válogatott az Európa-bajnoki selejtezőkön, mint Feröerrel szemben.   Eddig nem volt gond Dárdai Pál szavahihetőségével. Öt-hét pontot tervezett ideiglenes szövetségi kapitánysága…..
Lesz annak valami bája, amikor a hagyománytisztelő Angliában nem kilépi vagy szemre „kiméri” a kilenc métert a szabadrúgásnál, hanem előveszi a világbajnokságról már ismert sprayt, fúj vele, aztán álljon meg ott a sorfal. Körülbelül hasonló stoptáblát készül kitenni az…..
Ha egy Vidi-Győrt nézegetek, sok minden eszembe jut azért. Az okvetlenül, hogy a két szurkolótábor nagyon nem szíveli egymást. Ha valamit 1,1-es oddsszal adnék, az az, hogy az MLSZ a mérkőzés után a ma divatos szlogen szerint „megbotránkoztató rigmusok” miatt mindkét együttest…..
Apa fut Mire elég öt hónap? 2014.04.28 20:32:02
A tavalyi évben egyszerűen semmi sem jött össze, amit tervezem, szerettem volna: A) Vivicittá (terv: félmaraton 2 órán belül) - szenvedős, szánalmas, belesétálós félmaraton lett. (02:21:27) B) Semmi baj. Így alakult, majd ősszel kifutom magamból - októberben betegség, de…..
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Apa fut Hogyan lettem futó(bolond) 2014.04.16 21:18:06
Valamikor réges-rég, egy messzi-messzi Galaxisban... Na jó, annyira azért nem volt rég. Szóval: gyerekoromban/iskoláskoromban nagyon aktív voltam: tömegsportok, aktív focista, atlétika. Testnevelő tanár akartam lenni, de sajna nem jött (jöhetett) össze, mivel az úszás teljesen…..
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
Egyszer a sors úgy hozta, hogy több, mint huszadmagammal egy számomra tökéletesen ismeretlen versenypályán állhattam rajthoz egy olyan autóval, amelyben még sosem ültem. És szakadt az eső én meg fostam, hogy egyáltalán körbetaláljak. Aztán minden jóra fordult, dobogós lett a…..
A PSV hazai pályán nem kap ki a Milantól a BL-playoff első felvonásán, ami 1,53-as szorzót ér a bet365-nél. A hollandok sokkal hamarabb összeálltak, mint az első tétmeccsükre készülő olaszok – ez táplálja optimizmusomat. A PSV minden várakozást felülmúlóan jött el a…..
A Manchester City legalább kétgólos győzelemmel kezdheti a Premier League 2013-2014-es szezonját, amit a Newcastle bánhat, mi pedig 1.8-szoros pénzzel lehetnénk gazdagabbak. Messze vagyok tőle, hogy azt állítsam, a Manchester City a kedvenc angol csapatom, ugyanakkor azt gondolom,…..
A Barcelona gólzáporos győzelmét jövendölöm a bajnoki rajtra, a katalán bajnokcsapat áldozata a Levante lehet. Úgy kezdődik az idei spanyol bajnokság, hogy a húsz csapatból 10-nél új edzővel vágnak neki a 2013/14-es szezonnak. Ez alól a Barcelona sem kivétel, olcsó vicc, de…..
A biztos BL-főtáblás Bayer Leverkusen meglepően jó bet365-ös szorzóért (2.10) megverheti Stuttgartban a helyi VfB-t. Legkésőbb az 1999–2000-es szezon óta különleges figyelemmel, olykor részvéttel viseltetek a Leverkusen iránt. Akkor történt, hogy a csapat az utolsó…..
Második idegenbeli mérkőzését is megnyerheti az Újpest, amely a Puskás Akadémia után a Kaposvár otthonából is győztesen távozhat, két és félszeres pénzért. A zöld-fehér kontra lila-fehér derbiknek mindig van egy kis pikantériájuk, a Kaposvár–Újpestnek speciel több is:…..
Legalább három gólt várok egy svéd másodosztályú bajnokin, ami 1,65-ös szorzóval kecsegtet a Jönköpings–Degerfors találkozón szerzett három találat. A válogatott meccsek dömpingje miatt még egy napot várni kell az igazi futballélet beindulására, de azért a svéd…..
Bár nem szeretek döntetlenre fogadni, úgy érzem, 3,25-ös szorzóért megéri kockáztatni a Magyarország–Csehország felkészülési találkozó ikszét. Fél szemünk már a románokon – hangzott el többektől is a Csehország elleni válogatott keret kihirdetésének környékén.…..
Rafael Nadal formáját, Andy Murray egyik pillanatról való feltámadásait (most éppen van honnan visszajönnie…) vagy éppen főhősünk Cincinnatihoz való viszonyát elnézve talán meglepő, de azt mondom, Novak Djokovics nyeri meg (2,25-ös odds) a héten zajló ATP1000-es…..
tipp365 Tökéletes fürthi rajt 2013.08.12 09:30:00
A feljutásra aspiráló két csapat mérkőzését nálam a Greuther Fürth nyeri meg a Kaiserslautern ellen – „csekély” 2,5-szeres szorzóért. Mindössze a második fordulóig kellett várni az első olyan mérkőzésre a Bundesliga II-ben, amelyen az éllovas találkozik a második…..
Két héttel a Holland Szuperkupa után a holland bajnokságban is megmérkőzik egymással az AZ Alkmaar és az Ajax, ezúttal azt várom, hogy az 1,60-as szorzóval „adott” amszterdamiak már a rendes játékidőben megverik az AZ-t. Az első forduló eseményei láttán csak két…..
A Borussia Dortmund 1,44-es szorzóért legyőzheti az Augsburgot a Bundesliga 1. fordulójának szombati játéknapján. Egy nappal az aranyhalmozó Bayern München után porondra lép a 2012–2013-as szezon ezüstgyárosa, a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is a második helyen…..
tipp365 Murray előtt szabad az út 2013.06.28 11:30:00
Nadal és Federer búcsúja után Andy Murray a legesélyesebb arra, hogy az alsó ágról bekerüljön a wimbledoni torna döntőjébe. Tavaly finalista volt, majd ugyanitt megnyerte az olimpiát – ezekre is lehet alapozni. Az alsó ággal kapcsolatos jóslásaim eddigi tendenciáit…..
Rafael Nadalt még három lépés választja el a sikeres címvédéstől a Roland Garroson, efelé szerdán szerintem könnyedén megteszi az elsőt, és félresöpri a Gasquet elleni maratoni fáradalmait nyögő Wawrinkát. Egyre inkább érezhető, hogy a Roland Garros Rafael Nadal világa.…..
Úgy érezzük, Rafael Nadal nyeri meg a vasárnap kezdődő Roland Garrost. A címvédő sikerét 1,66-os szorzóval kínálja a bet365.com. Rafael Nadal győzelmét as római ATP1000-es tornán is megjósoltuk, most sem tehetünk mást: jelenleg nincs nála jobb teniszező salakon. De a…..
Először is: süt a nap Londonban, és állítólag este nem esik majd az eső, ami a pénteki események fényében legalábbis hihetetlen. De így legalább nem angol időben kell egy német csapatnak felülnie Európa trónjára. Az már nagyobb kérdés, hogy melyiknek... Akik ismernek,…..
A gólok mellett a szögletek terén is úgy érzem, a BL-döntő két résztvevője túlteljesíti a bet365 által megállapított limitet. A szögleteknél például kétszeres szorzót ér, ha legalább 11 kornert összehoznak a felek.   A Borussia Dortmund-Bayern München Bajnokok…..
tipp365 Gólzáporos BL-döntőt! 2013.05.23 15:30:00
Valamiért azt érzem, hogy a tavalyival ellentétben az idei BL-döntőben legalább három gól esik majd: a Borussia Dortmund és a Bayern München szezonbeli Bundesliga- és Bajnokok Ligája-termelékenysége legalábbis ezt ígéri. Nézegettem a Hyde Parkban futballozó srácokat, akik…..