Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közéleti Zsörtölődés

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggelire zabturmixot kapott Marci, őszibarackkal és szilvával készítettem el neki. Megmostam, megpucoltam, és a turmixgépbe tettem két őszibarackot és három szem szilvát. Tettem mellé 5 evőkanál zabpelyhet, és fél dl vizet. Az egészet jól összeturmixoltam. 400gr szilvás…..
Közéleti Zsörtölődés 2013.12.19 23:35:44
Miről is van szó?  A folyamat, amelyben az EU kifejezi nemtetszését amiatt, ahogyan egy tagállam bánik az EU alapértékeivel, három lépéses. Az elsőben megállapíthatják az alapértékek megsértésének VESZÉLYÉT. A másodikban pedig már magát a jogsértés TÉNYÉT. Ezt…..
A magyar értelmező kéziszótár szerint: "Kínos eset, cselekedet, viselkedés, amely általános erkölcsi felháborodást, megütközést, kínos feltűnést, megbotránkozást kelt másokban, sok szóbeszédre ad alkalmat." Botrány az, hogy a bíróság döntését az ország legfőbb…..
Aki a Magyar Államtól kapott valamit, az nem hagyhatja el az országot, amíg le nem szolgálja az adósságát. Lásd: Janics Natasa. Janicstól kb. 45 millió forintnak megfelelő Eurót követelnek - nincs szó arról, hogy előre tájékoztatták volna erről a feltételről, netán maga…..
„Csökkentjük a rezsiket” Nem amiatt emelek szót, hogy populista és álságos a döntés, hiszen azzal még csak nem a kispénzűeket segítik. A 200 négyzetméteres villákat 25 fokra felfűtőket sokkal több közpénzzel támogatja az állam, mint azokat a szegényeket, akik azért…..
Miért gondolom, hogy a pártoknak nincs helye a közszolgálati média irányításában, sem pedig a médiafelügyeletben? A pártok civil szervezetek. Civileknek pedig helye van a médiairányításban. Csakhogy: A társadalmi, gazdasági és kulturális érdekek képviseletét nem csupán…..
A jó közigazgatási menedzsmentről olvasgatok mostanában és látom ám, hogy mindent pont fordítva kellene csinálni, mint ahogyan az utóbbi néhány (nem nyóc!) évben történt. A döntéseket a lehető legközelebb kellene meghozni ahhoz a helyhez, ahol azokat alkalmazni kell. Minél…..