Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenyszoft

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Vizsgázóink!   A februári vizsgák OKJ-s bizonyítványai átvehetőek kurucdombi irodánkban.   Fény-Szoft..
Kedves Vizsgázóink!   A 2012.évi novemberi, decemberi és a 2013 évi januári vizsgák bizonyítványai még átvehetőek kurucdombi irodánkban! Kérem ne késlekedjenek, jöjjenek minél előbb a bizonyítványokért!   Fény-Szoft..
már mindannyian nagyon várjuk, hogy az esti képzések is világosban fejeződjenek be. A talpreflexzóna-masszőr képzés első órái lezajlottak , nagyon vidám és barátságos hangulatban. Most még van lehetőség csatlakozni, ha valaki nagyon szeretne. Látom, megkezdődtek a szóbeli…..
Kedves Hallgatóink!   A Kézápoló és műkörömépítő ,valamint a Lábápoló képzés szóbeli tételei már elérhetőek honlapunkon, a legközelebbi óra : 2013.02.18-án lesz, mindenkit szeretettel várunk. Remélem a héten megérkezett sok hó után enyhébb, tavasziasabb időnk…..
Kézápoló és műkörömépítő , Lábápoló vizsgázóinknak szeretettel gratulálunk a mai kitűnő vizsgaátlag eléréséhez! Kíváncsian várjuk a vizsgafotókat, szeretnénk megosztani honlapunkon, hogy mindenki számára elérhető legyen. Kellemes hétvégét kívánok minden kedves…..
Kedves Hallgatóink!   Mindenkinek gratulálunk szép vizsgaeredményéhez, az új szakmák gyakorlásához sok sikert kívánunk. Újjonnan iduló képzéseinkre még lehet jelentkezni, az Europass bizonyítványokkal kapcsolatban személyesen is nyújtunk segítséget. Valentin nap…..