Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipszi

44 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagy Nap Előszó 2012.09.07 02:13:23
Kicsinke családom ríszíre Most hogy Valcika az "életünknek a fonalát nem-e összekötnénk-e" kérdésre Igennel felelt, nyilvánvaló, hogy elmentünk a Polgár Jenő Hivatalba a Jenő Úrhoz és megkaptuk a zengedélyt a kocsordi tanács részirűl is. Öröm és bódottá!Úgyhogy…..
From: atbasztatok@imail.hu Date: 2010/02/20 Subject: Driatlon kibaszás! To: info@drivitchallenge.hu   Elmentek ti apátok túrós, büdös, kecskebaszó faszára, retardáltan vigyorgó faszkalapok, a stopperórátokkal meg a sípotokkal együtt!     From: Drivit Driatlon…..
Pipszi 2010.02.25 00:36:25
@nyomasek_bobo:
Csak hogy ne kelljen Irénke néni agyából kivágni ezt a darabot, itt a recept:
velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2008/10/13/csipos_csokis_csirket_hatszinbol_itthon/
Pipszi30 Pipszi30+1 2008.12.18 14:57:00
A gazdasági világválságra való tekintettel idén csak egy újrahasznosított plakáttal, és szerényebb körülményekkel várlak titeket a 31. szülinapomon. Viszont praktikusan december 27-én, szombaton, hogy le tudjátok mozogni az ünnepek alatt felszedett kilókat és el tudjátok…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Pedig a dél-olasz rendőrség járőrei személyesen figyelmeztettek, hogy ne vásároljam meg ezt a kartondobozról kínált Giorgio Armani napszemüveget a világhírű divatmárka színesbőrű utcai mozgóárusaitól a nápolyi Piazza Garibaldin. Nem tudták, hogy nem UV…..
Most kapott itthon nagyobb nyilvánosságot az a tavaly májusi bolgár Megasztár - Music Idol videó, amikor a későbbi győztes, Nevena Coneva az egzotikus dalok fordulójában az Omega Gyöngyhajú lány című slágerét énekelte el (magyarul!).A Bors és az…..
Holnaptól Bolgár Nemzeti Napok lesznek a Nagycsarnokban, egyidőben azzal, hogy a magyar média is bolgár - magyar napokat tart. Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.), időpont: 2008. március 20-22. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat:…..
Pipszi30 Mellek Dublinban 2008.02.22 14:25:00
A dublini hosszú hétvégén nem Mel Gibson buliján láttam a legjobb csajokat. a Temple Bar különböző szórakozóhelyein sokféle nemzet sokkal szebb és lazább lányaival ismerkedtünk. Talán csak egy közös volt bennük: egyikük sem ír volt. Az ír lányokat arról lehet megismerni,…..
Pipszi30 Mel Dublinban 2008.02.21 17:18:00
Ezeket a fotókat múlt vasárnap Dublinban készítettem, a Shelbourne Hotel halljának ablakán bekukkantva. Mel Gibson aznap vette át az IFTA (Irish Film and Television Awards) életműdíját, és ez alkalomból adott partit a város patinás szállodájában. Mivel nem volt nálam a szmokingom…..
Ezt a szép nótát küldöm Valentin napra a szerelmeseknek. Előadja Endrebá, a virágárus. Aki szép rózsát is szeretne tőle venni, az keresse ma hajnaltájt a Csacsacsában...
Pipszi30 Kedvenc 2007-es dalaim 2008.01.30 22:10:00
Kedvenc lemezeim után megosztom kedvenc 2007-es dalaimat is. Részletes indoklás nélkül, nem akarom túlmagyarázni, egyszerűen csak ezeket hallgattam legtöbbször és legszívesebben. Kevés az egyezés az albumlistával, mert egyenletesen jó színvonalú lemezt sokkal nehezebb…..
Pipszi30 Kedvenc 2007-es lemezeim 2008.01.28 02:09:00
Ha már egyszer Popkultúraszakértő vagyok, gondoltam megírom melyik tavalyi albumokról gondolom azt a jelenben, hogy a legtöbbször fogom elővenni a jövőben. Kiváncsi vagyok, ha majd 5-10 év múlva elolvasom, megmosolygom-e az elektróőrületet / lesz-e még aktív…..
Pár hete felhívott a Kreatív-tól egy kedves értékesítő hölgy nem szeretnék-e véletlen előfizetni a különböző kiadványaikra. Egyik érve, amivel meg szeretett volna győzni az volt, hogy akkor olvashatom az interneten is az összes cikket. Ehhez tudni kell, hogy a Kreatív Online-on…..
TV-n követtem a Mahasz által szervezett és általuk Az év legnagyobb popzenei eseményének aposztrofált rendezvényt. Hát elég szar évünk lesz, ha ez tényleg az volt. Mindenesetre ez akkor is elég bátor kijelentés januárban, ha ők már tudják, hogy idén nem csak…..
Pipszi30 MTV Popkultúra szakértő 2008.01.20 12:31:00
Az MTV által összeállított és általam hibátlanul megválaszolt 41 popkulturális kérdésnek köszönhetően hivatalosan is viselhetem a Popcult Expert titulust és az azonos feliratú pólót. Köszönöm MTV, az ajándékot nagy becsben tartom, vérszomjas plüsskutyám őrzi, amikor épp…..
Ahogy Endrebá, a Kálvin Tér és környéke legendás mozgó-rózsaárusa már decemberben megmondta, ma újra nyit a Chachacha, igaz nem a régi helyen, de (400 fős) pincehelyiségben, a régi Csacsis díszletekkel, a régi DJ-kkel és programokkal, úgyhogy benne van, hogy még akár ugyanolyan…..
Pipszi30 Csak felnőtteknek 2008.01.15 19:19:00
Szomorúsággal vegyes büszkeség töltötte el a szívem, amikor a minap egy olvasóm arról értesített, hogy munkahelyén, a világ legnagyobb olajvállalatánál letiltották a blogomat. Az Exxon Mobil rendszergazdái Adultnak minősítették a Contentet. A "na menjél…..
Visszatérve a csak a blogírás szempontjából hosszúra nyúlt téli álomból újra itt vagyok. Az oldalt nálam rendszeresebben látogató - és a frissítések elmaradása ellenére kitartó - rajongók kirángattak az online pókertermekből és a real world…..
Nagyon sajnálom, hogy soha nem voltam koleszos, mert ez olyan élmény lehet, amit az unokáimnak is mesélhetnék. A kollégium varázslatos világ, amelyikbe rendszeresen jártam, ott például nagyon finom palacsintát sütöttek, zabáltam is eleget. De nem tudtam megszokni soha, olyan fura. A…..
Pipszi30 Télifagyi 2007.12.22 00:19:00
Az idei Karácsony nagy slágere az USA-ban a játékos fagyi készítő (gyártó: Industrial Revolution - ipari forradalom). A szerkezet számomra megfejthetetlen módon működik (ha viszont olyan egyszerűen, mint gondolom, akkor nem olyan ízletes a végeredmény). Adott egy…..
Szombat délután 3-kor a 3 állomásos Magashegyi Underground maxilemezbemutató miniturné középső megállójában jártam a Ferenciek terén.Gondoltam, még nem lesznek annyira fásultak, mint általában a zenészek egy ilyen hosszú és fárasztó turné végefelé, de már kellően…..
Pipszi30 Chestit Rojden Den 2007.12.17 02:44:00
Azaz Boldog születésnapot. A világ legnépszerűbb angol nyelvű dala eredetileg egy amerikai testvérpár (Patty Hill és Mildred J. Hill) szerzeménye (Good Morning to All, 1895), akik tanárok voltak, és azzal a céllal írták a nótát, hogy reggelente ezzel…..
Pipszi30 Jákopárti, krézitánci 2007.12.17 02:19:00
Bolgár megfigyelőnk, Jivko Mix véleményét a buliról kolleganője, Maia a következő szavakkal egészítette ki: jákopárti, krézitánci. Erről árulkodnak az ott készült videómorzsák is, ezekből állítottam össze egy csokorravalót. Az első jelenetben a köszöntés…..
Az 1977-es újságból az is kiderül, hogy milyen műsorokról maradtak le szüleim 30 éve az érkezésem miatt. A legérdekesebb felfedezés, hogy a mindenki - vagy csak az én környezetem(?) - által Frédi és Béniként ismert sorozat Béni és Frédiként futott anno. De lehetett aznap…..
Pipszi30 Jacques Your Body 2007.12.14 12:07:00
Sokak kérésére itt van végre a bulin élőben már nagy sikert aratott meglepetésvideó. Ezt készítettem azokból a fényképekből, melyek a felhívásra érkeztek tőletek, blogolvasó barátaim. Erre a célra már ne küldjetek fotókat, játékos kedvűeknek ajánlom helyette a…..