Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Me262

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képeimmel itt megtalálsz a lenti linken! https://www.facebook.com/pages/Meme-Univerzum/1620824598164599 ..
Ajánlom Földi Pál:. A sztálingrádi csata igaz története / A halál 50 órája igaz története c könyveket. Továbbá szintén Pál-úrtól Guderian (Achtung Panzer! - Guderian) című könyvét. Hasonlóan tisztán, és az egységek történetének elmesélését nehéz találni. Hitler…..
Kaptam pár képet, szerintem még pont elfér az oldalon.  A képekre kattintva előjönnek teljes méretben...
Csak nem tudok nyugodni, annyi mesélni valóm van a Második Világháborúról és ezzel kapcsolatban. Így mivel most alakult csak az oldalt, még szaporán hozom az írásokat. Majdan ezek csak kiegészítő posztok lesznek, fő téma marad a sudden strike.  A következő bejegyzés egy…..
Myswing Pisztoly Start™ 2013.02.07 09:00:00
Tegnap érdekes gondolatmenet jutott eszembe, miután hallottam egy olyan statisztikát, miszerint a Világon annyi fegyver van, hogy a Föld minden egyes lakosára jutna egy. Aztán el is játszottam a gondolattal, mi történne, ha a bolygón valóban mindenki, nemre és korra függetlenül…..
SuddenStrike Harckocsik 2013.02.07 17:32:51
Következő Sudden Strike bejegyzésem a Harckocsikról fog szólni. Természetesen az első részben szereplőkről. Mivel a kezdetektől szeretném kezdeni a munkát, megeshet hogy lassan fogok haladni.  ..
SuddenStrike Sudden Strike kezdetek 2013.02.07 14:33:08
Tegnapi írásom kicsit elkeseredett volt, de ma úgy gondolom készítek egy cikket. Foglalkozzunk az alapjátékkal? vagy inkább vessük bele magunka a Mod-okba? Szerintem maradjunk egyenlőre az ismerkedéssel. Ismerjük meg magát az alapjátékot.  Sudden Strike a kezdetek  : Ez…..
SuddenStrike Sudden Start 2013.02.06 23:45:40
Elkezdődik a sudden strike történetének felgöngyölítése. Hamarosan minden hivatalosan kiadott részről, készül leírás. Továbbá a fél hivatalos, és standalone részek, módok, kiegészítők pályák fognak itt szerepelni. ..