Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DedPul

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jean Grey halálát követően Logan (ismét) remetének áll, felelőtlen vadászokkal és CGI-medvékkel kokettál, és úgy általában nem találja helyét, habár annyira nem is keresi, inkább csak teng-leng. Ellenben kiderül, hogy a Hirosima/Nagaszaki-incidens idején épp Japánban…..
Úgy tűnik, a Comic-Conos bejelentésen prezentált kép nem csak afféle geg volt: a Warner immáron nagy felbontásban is közzé tette a 2015-ös év egyik legnagyobb durranásának (ott lesz néhány) szánt film hivatalos logóját, amely Az acélember Superman-jelvényét házasítja össze…..
DedPul 2013.07.23 08:54:45
DedPul 2013.07.23 09:04:15
@Zalaba_Ferenc: Úgy értem, hogy egy rajongó csinálta az eredetiről a Comic-Conos után természetesen.
Mikor Batman 2005-ben, hosszú idő után visszatért a hazai vásznakra, feliratos körülmények között tette, s nem is lett sikeres. Superman egy évvel később már nem kérette magát, ám a figura még úgy se tudta megkedveltetni magát a magyarokkal, hogy az ő nyelvükön szólt. 2006…..
DedPul 2013.06.11 10:34:36
A világ vasárnap este megtelt kisírt szemekkel, sokkos állapotokkal, tönkretett életekkel, válogatott káromkodásokkal, dühvel, keserűséggel, öngyilkossági hajlammal és frusztrációval, és bebizonyosodott, hogy George R. R. Martin egy perverz, szadista vadállat. Mármint ha komolyan…..
DedPul 2013.06.05 11:39:45
@Ahmet: Ja, most így nem rád gondoltam. De szerintem a végét nagyban befolyásolja, hogy a sorozatban melyik karakternek mekkora rajongótábora van. (Ne legyen igazam)
aeon flux jj abrams birodalma 2013.03.23 15:48:00
Jövő héten megjelenő új számában az Empire részletesen foglalkozik Hollywood legújabb pápájával: többek között megpróbálják megfejteni a Lostot, titkokat kiszedni a készülő Episode VII-ről, és mindenféle exkluzív cuccokat leközölni a júniusban (vagy talán már májusban)…..
Megérkezett a Sötétségben - Star Trek legfrissebb előzetese, amely jó mélyen beleássa magát a sztoriba, de megrémülni nem kell: ezek javáról már korábban is szót ejtettünk. ..
Alig telik el nap új Trónok harca trailer nélkül: ez a legújabb az eddigi leghosszabb is egyben, amihez meglehetősen érdekes zenei téma társul. ..
A német Cinema magazinban (mert náluk még létezik) jelent meg ez az össznépi fotó Az acélember főbb szereplőiről. Balról jobbra: Antje Traue, mint Faora, Zod egyik henchmanje, azaz jelenesetben henchwomanje Laurence Fishburne, mint Perry White, a Daily Planet főszerkesztője…..
A Disney a Lucasfilm megvásárlásával nemcsak a hat mozifilmfilm, a kismillió ajándéktárgy, játék és kütyü jogait vette meg, hanem a Star Wars Xmas Specialt is, és ami ennél sokkal fontosabb (bár korántsem annyira vicces), a tévés projektekét is. És ha már megvette, menten el is…..
Mióta J.J. Abrams a naivról átcsábult a sötét oldalra, az általa újraindított Star Trek franchise sorsa némileg kérdésessé vált. No, azért kétségbeesni nem kell: egyrészt Abrams megőrzi produceri státuszát (ami azt jelenti, hogy a készülő filmek gyakorlatilag minden elemébe…..
Hiába két hónapnyi nyögve nyelés, ami biztosra vehető, az azért be is igazolódik még ebben a rossz passzban lévő 2013-ban is: a nagyon hajtott Óz, a hatalmas címéhez méltó összeggel szerzett vezetést. Ezalatt A tetovált lány rendezőjének hollywoodi debütje észrevétlen…..
Újabb, megdönthetetlennek látszó bizonyíték érkezett arra, hogy Will Smith-t klónozták. A mai nap folyamán pedig egy újabb trailer formájában próbálnak meggyőzni minket, hogy adjunk még egy esélyt Shyamalannak. ..
Megérkezett a Vasember 3. új előzetese, és... és... hát ezt látni kell. Vagy tudod, mit, ha két és fél perc borzongás helyett inkább majd két órát szeretnél borzongani, akkor inkább várd meg a filmet! De higgy nekem: könnyen lehet, hogy ez lesz az eddigi legjobb Vasember-epizód.…..
A magát mindentudónak vélő (ugyanakkor félelmetesen jó találati aránnyal rendelkező) Latino Review elég meredek, egyben alsónemű-nedvesítő pletykát tálalt a(z egyelőre nem) készülő Justice League-filmmel kapcsolatban. A hatás kedvéért pontokba szedem nektek: Az…..
Igaz, hogy a VFX-ipar döglődik Hollywoodban, de ez nem akadályozza meg a mesterembereket abban, hogy halottakat támasszanak fel - ezúttal Audrey Hepburnt, aki egy csokireklámban tér vissza CGI-formában. Hogy hogyan, arról itt olvashattok részletesen. Sajnos maga a reklám területkódos…..
Több már a Vasember 3. című megaprodukcióhoz készült poszter, mint ahány szikra-effektust felhasználtak a plakáttervezők az idők kezdete óta. Ezen a vagány legújabbon Tony Stark minden bizonnyal a Chumbawamba Tubthumpingját hallgatja beépített walkmanjén, annak is a refrénjét: I…..
DedPul 2013.02.28 07:28:14
@NorthopViggo: Én meg nem örülök, hogy nem tudod értelmezni amit írtam...
DedPul 2013.02.28 16:48:16
@NorthopViggo: De én ezt a plakátot úgy értelmeztem, hogy amikor Stark lezuhan a tenger mélyére, akkor kimászik és pont ezt a pillanatot örökítette meg a plakát. De lehet, hogy nem is ott robbantak a páncélok hanem a Stark toronyban vagy valahol máshol, esetleg egy másik idősíkból szedték ki azt a snittet. Majd eldől.
Ma még egy cupákos "csak itt csak nektek" csemegét szállítunk nektek, méghozzá a külföldi nézők és kritikusok által melegen ajánlott Eleven testek első magyar előzetesét és plakátját. A film egy lányról szól, aki megdobogtatja egy élőhalott szívét - hosszú idő után most…..
Reggelig tudnám sorolni, mennyi gond volt a tavaly nyáron mozikba hálóhintázott The Amazing Spider-Man című filmmel, de a minősíthetetlenül gagyi jelmez még így is kiemelt szerepet élvez. Ha hihetünk az alábbi képnek, ennyivel kevesebb problémánk lesz a folytatással, mert az új…..
aeon flux vasember birodalma 2013.02.25 12:55:00
Február 28-án kerül a boltok polcaira (már, ahol) az áprilisi Empire, melynek címlapján ki más feszítene, mint Tony Stark. A Vasember 3. reklámkampányától megszokottal szemben egész jól fésültnek tűnik, de a páncélt elnézve Mandarinnal nem sakkpartiban választanak győztest. Az…..
Itt a Trónok harca harmadik évadának első olyan előzetese, amiben új képsorok is vannak. Kemény, harcos évad lesz ez. Premier március 31, nálunk április 1., HBO. ..
Megkaptuk a hivatalos szinopszist a Columbia Pictures részéről, ennek házi készítésű fordítását olvashatjátok a lentiekben. A Columba Pictures bejelentette, hogy a mai nappal megkezdődött A csodálatos Pókember 2. forgatása New Yorkban. A sorozat történetében ez lesz az első…..
DedPul 2013.02.06 12:20:07
@bfrenk: Ha akkora képregényőrült vagy, akkor tudhatnád, hogy ennek a Pókembernek köze nem volt a képregényeshez.
DedPul 2013.02.06 13:47:10
@TomPowell25: Ez a 40 kilós fenegyerek? Ultimate Spider-manbe még jó is lehetne, Amazingbe semmiképpen. Meg ez a deszkázós hülyegyerek szindróma alapból nem fekszik nekem. De persze lehet, hogy neked ilyen a Pókember, ezt tiszteletben is tartom.