Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evil4ph

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondoltam nem csak roszz (már készül a videó) hanem jó játékot is szeretnék bemutatni ezen a blogon. Ezek lesznek a mini bemutatók amelyek alatt nem alábeszélés hanem zenei aláfestés van.Az első ilyen a videó a Reservoir dogs c. játékból fog ízelítőt adni…..
A szavazásnak vége!Az első 3 helyezet:Game Home studios 19%(97 szavazat)Saint 15%(79 szavazat)Nagy Betyár 15%(76 szavazat) Egy kis magyarázat: ReflX és ZMX: World War 3 Nagy Betyár: Sherlock Holmes:"Felébresztett" Left Behind:  Mars! Game Home Studios: Sniper Elite Dark…..
Csak az eleje halk, de amint elkezdődik a beszéd, jól hallható ..
Rossz PC Juniorok Bus Driver 2007.12.06 14:45:00
Egy Busz szimulátor minek vannakk kisseb hibái.Amit nem tettem bele/Kifelejtetem:Lehet rabokat is szállítani és ha nekimész valakinek/valaminek akkor ujjongnak.A pályák unalmasak, monoton, egy ember nincs az utcán csak az autókban és a megállókban, nincs Free Play, korlátozott…..
terrible games MEGNYÍLT A BLOG! 2007.11.29 16:31:00
Köszöntök mindenkit! Ezt a blogot azért hoztam létre mert(mint sokan mások) próbálok pc játékokat bemutatni nektek! Az első bejegyzésemben egy másik blog-ra szeretném felhívni a figyelmeteket amely az ötletet adta:rosszpcjatekok.blog.hu ..