Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kormos Ádám

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kormosadi Művek 5. 3000 GT 2013.03.11 14:23:35
Meglátásom szerint erős globális homály övezi a Mitsubishi 3000 GT típusát, azért összeszedtem pár műszaki  paramétert. Íme;  Az 1989-es Tokyo Motor Show-n bemutatott Mitsubishi HSX koncepció autó sikerre révén döntött úgy a Mitsubishi gyár, hogy az akkori japán…..
Elővéve a motoros bibliás könyvünk idevágó fejezetét, úgy rémlik, hogy egy motor olajszivattyújának szállítási kapacitását kifejező mérőszám mértékegysége (kW x liter) / perc. Vagyis, azt mondja a tudomány, hogy venni kell a  motor teljesítményét, amit meg kell…..
Kormosadi Művek 3. Loses sync 2013.02.12 11:23:40
A nagy, tavaszi szerelés-őrületre való rágyúrás közepette tudatosult bennem a Mitsubishi fordulatszám-jel elvesztésének megoldás-tervezete is. A gyári rendszer valahogy így szeretne működni: A hátsó hengersor szívó vezérműtengelyére szerelt jeladó egységgel határozható…..
Az imént magamhoz vételeztem  az elkészült, lézerrel vágott alkatrészeket. Vágattam a kipufogócsonkhoz, szívócsonkhoz, kenőrendszerhez, turbinaházhoz, fojtószelephez talplemezeket, a biztonság kedvéért egyből kettő garnitúrát. Íme: Jártamban-keltemben szereztem 6db…..
A Náksi vs. Brunner - Csak egy nap van c. sláger gondolatát idézve elárulom a nagy titkot.   Az a haditerv, hogy Lada típusú gépjármű, Lada típusú motorjára egy turbófeltöltő kerül felszerelésre úgy, hogy az jó is legyen. Kezdésnek egy fél-amatőr, amolyan olcsósított…..
Kormosadi Művek 0. Miért is? 2013.02.07 13:07:47
Hali mindenki! Ez az iromány-halmaz hivatott kiváltani a kormosadi.hu oldalam "hírek" menüpontját. Úgy érzem, hogy az internetnek szüksége van arra, hogy a ténykedéseimet, ha nem is nap, mint nap, de legalább heti rendszerességgel birtokolja, közkinccsé tegye, mert számos olyan…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Kormos Ádám 2013.02.05 10:49:31
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a következő témában;

Kezdőként, az indapassban való regisztárció után a blog.hu oldalon a blog.hu admin-ra kattitva hozza létre ugye a kívánt blogomat. Miután megadom a pár szükséges adatot, a "Mehet" gombra kattintva az alábbi üzenet jelenik meg fehér lapon:

"A webhely problémába ütközött a(z)
blog.hu/admin/blog/new blog.hu/admin/blog/new lekérése során. Lehetséges, hogy karbantartás miatt nem működik, vagy helytelenül van konfigurálva."

Próbáltam Chrome-mal, Explorerrel, több gépen is, a probléma megmarad.

A blog elméletileg elkészül, mert a második próbálkozás után az írja ki, hogy a név már létezik /kormosadi.blog.hu/, valamint az oldal is betöltődik. Ellenben a blog.hu admin felületén ismételten újat akar velemi csináltatni a rendszer...

Hogy kellene ezt működésre bírni? :)

Köszönöm előre is! Üdvözlettel, Kormos Ádám