Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbubu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 25-én került sor a parlamenti választás második fordulójára, május 14-én alakult meg a parlament, és holnap, május 29-én leteheti az esküt a rendszerváltozás utáni kilencedik (Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Gyurcsány, Bajnai, Orbán) kormány. Ha jól…..
szbubu 2010.05.28 17:22:33
@Lopjunk Mi is Pénzt - Hát Persze (LMP-HP):

Egy valamit tennék hozzá a fehérgalléros bűnözés büntetési tételeinek szigorításához, miszerint

Btk. 2. § A bűncselekményt az elkövetése idején hatályban levő törvény szerint kell elbírálni. Ha a cselekmény elbírálásakor hatályban levő új büntető törvény szerint a cselekmény már nem bűncselekmény, vagy enyhébben bírálandó el, akkor az új törvényt kell alkalmazni; egyébként az új büntető törvénynek nincs visszaható ereje.

Ennek a módosítása pedig már alkotmányellenes lenne.
From: atbasztatok@imail.hu Date: 2010/02/20 Subject: Driatlon kibaszás! To: info@drivitchallenge.hu   Elmentek ti apátok túrós, büdös, kecskebaszó faszára, retardáltan vigyorgó faszkalapok, a stopperórátokkal meg a sípotokkal együtt!     From: Drivit Driatlon…..
Hetven híd, változatos pályák, cukorból öntött grafika. A Bridgecraft remek kikapcsolódást nyújt, az aláfestő zenék, hanghatások még aranyosabbá teszik a játékot. Annyira, hogy már a fizika hiányosságai sem zavarnak, mikor a leglehetetlenebb agyszülemények maradnak talpon, és…..
Nehézsúlyú munkakerülés következik, a Sonny című stratégiai-harci játék (Saricsnak köszönjük a linket). A program a japán szerepjátékokra emlékeztető egyszerű harcrendszerben meséli el a jóarcú zombi címszereplő kalandjait, vagyis elképesztő mennyiségű hullát fogunk…..
Ritkán teszek ki reklámcéllal készült játékokat, de a Macskafogó II-t népszerűsítő pókert nem tudom kihagyni. Egyszerű hold’emet tud csak a program, találni a neten ezer bonyolultabb pókerszimulátort, na de itt Grabowskit lehet kifosztani és Mr. Teufelt lehet megszívatni egy…..