Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budai Péter

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
Főleg ebben a választási rendszerben, sőt, most lehet csak igazán! Ez a Választási Törvény, Orbán Viktor és a Fidesz általános politikai rövidlátásának ékes példája, mert bár saját magukra szabták, valójában korábbi voksolások szavazatszámai, és egy gyökeresen más politikai helyzet (a Fidesz akkori…..
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
 A hódmezővásárhelyi eredmény megmutatta, hogy igenis lett volna esély legyőzni Orbánt. De az ellenzéki politikusok nem ezzel voltak elfoglalva, inkább folytatták az önsorsrontást és a komédiát, amit 2013-ban kezdtek. A taktikáját tekintve mindenki tévedett, ezért a 2018-as választást az nyeri meg,…..
Így megy, amikor a szatócs és törzsvásárlói egymásra találnak. A közönség mindent megvesz, csak olcsó legyen, bármennyire fonnyadt, és sose ír be a vásárlók könyvébe, noha büdös a bolt, és máshol eladhatatlan, lejárt termékek állnak garmadában. Ilyen volt Orbán…..
Budai Péter 2013.07.27 16:50:48
@Moin Moin: @Moin Moin: "2.) Ha kiléptek, akkor évi 3.5000 milliárd forinttól búcsúzhattok el + elfelejthetitek a külföldi működőtőkét."

Te most kihez beszélsz? A magyarokhoz vagy a Fideszhez? De akkor te miért írsz magyarul, és te mi vagy?

Na mindegy.
K report Van-e új magyar exodus? 2013.02.13 18:39:33
A mai magyar közélet a már-már mindennaposnak tekinthető politikai civakodáson – mely szerint ugye a kormányoldal már nemhogy megrendelte a kolbászt, de a közmunkások már fonják is belőle a kerítést vs. az ellenzék szerint az ország a nemzethalál felé rohan – túl rendre…..
Menekül innen mindenki, ki merre lát; élhetetlenné vált Magyarország; nincs itthon munka; itthon nem lehet megélni; külföldön, nyugaton minden jobb; kilátástalanság; külföldön több a pénz, a bőröndöm már be van készítve, viszem a családomat is; mit adott nekem Magyarország;…..